drugacijifitnes

UNAPREDI TRENING SVOG KLIJENTA UZ POMOĆ ELASTIČNIH TRAKA

Već dobro znaš da kao personalni trener, kako bi zadržao postojeće klijente i stekao nove, treninzi tvojih klijenata moraju da budu raznovrsni, zanimljivi i da daju rezultate kojima će tvoj klijent biti zadovoljan.

To znači da trening, pored toga što mora da bude efikasan, mora da učini i da se tvoj klijent posle njega oseća dobro i da odgovara baš njegovim željama i potrebama.

Posle određenog vremena, koliko god dobro i pažljivo trening programiraš i projektuješ, postoji opasnost da trening klijentu postane monoton.

Kako da tvoj klijent radije dolazi na trening?

Neka nijedan trening ne bude isti.

Kada bude dolazio razmišljajući šta ga čeka tog dana, dolaziće na trening sa više elana, bez obzira da li dolazi kod tebe kako bi smršao, postao mobilniji jer u toku dana dugo sedi ili samo da bi se bolje osećao. Bez obzira koje vežbe mu preporučuješ i koji je njegov cilj, imaj na umu da je raznovrsnost u treningu jedna od osnova dobre motivacije tvog klijenta.

Novo iskustvo treninga za brže rezultate

Bez obzira da li sa klijentima radiš u teretani, fitnes centru ili napolju kada vremenski uslovi to dozvoljavaju – za Let’s Bands trake ne kažu ”Nema teretane – nema problema” uzalud.

Koji god da je fitnes nivo tvog klijenta, njegov trening uz pomoć rasteljivih traka dobiće novu dimenziju, kada oseti funkcionalnost svakog pokreta.

Bez obzira da li je došao po brze rezultate ili samo želi da se oseća bolje nakon napornog dana, koji podrazumeva osmočasovno sedenje ispred računara, Let’s Bands trakama možeš da mu ponudiš sve – od efikasnog treninga snage do istezanja koje će mu pomoći da se kreće lakše i oseća pokretljivije.

Neka tvoj klijent trenira u skladu sa najnovijim svetskim trendovima

Let’s Bands elastične trake postoje duže od 50 godina i gotovo iz dana u dan pronalaze sve širu primenu u svetu fitnesa. Od treninga za unapređenje funkcionalne snage, pa sve do rehabilitacije, različiti modeli Let’s Bands elastičnih traka, sve su popularniji širom sveta.

Fitnes edukacija – Lets Bands Coach

Bilo da si fitnes instruktor, profesionalni sportista ili ti se sviđa ovaj sistem treninga, dobićeš sveobuhvatno znanje (teorijsko i praktično) koje će ti pomoći da svoj trening, ili trening svog vežbača, podigneš na viši nivo.

Više informacija o ovoj edukaciji i načinu na koji možeš da se prijaviš pronađi klikom na OVAJ LINK.

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE