drugacijifitnes

LES MILLS TRIP – PUTOVANJE KROZ TRENING

Les Mills TRIP je magičan spoj spoj tehnologije i treninga, kreiran da pruži jedinstveno iskustvo i podigne motivaciju na viši nivo.

Les Mills je postavio visok standard kada govorimo o grupnim treninzima, a sada je doslovno krenuo na putovanje da prevaziđe sopstvene granice. Les Mills tim je doneo inovacije u cycling program koje su ga premestile u drugu dimenziju.

Les Mills Trip ti donosi digitalni svet i 40 minuta treninga, okreni pedale i prepusti se jer ovde nije važan krajnji cilj, važno je putovanje.

les_mills_trip_slika_01

LES MILLS TRIP JE MAGIČAN SPOJ TEHNOLOGIJE I TRENINGA

Zamisli svoj trening negde u planini, pustinji, centru grada ili čak u svemiru. Da, sve ovo je moguće i ne morate da birate, ovaj cycling program će vas odvesti na putovanje kroz sve dimenzije. Reč je o treningu koji je specifičan zbog velikog platna, video sistema, grafike i posebnog ozvučenja koji su njegov deo.

Les Mills Trip svakako nije klasičan cycling trening, na kojem ste navikli da gledate u instruktora koji se nalazi ispred vas, na ovom treningu svi bicikli su okrenuti ka velikom platnu, uključujući i instruktorov. Svetla u prostoriji su ugašena i neverovatno putovanje od 40 minuta može da počne.

Jedina stvar koja se ne menja u Les Mills Tripu jeste ta da se i dalje prate stručna uputstva instruktora tokom treninga, koja su usklađenja sa onim što vidite na platnu, naravno, neizostavan deo je i muzika koja je tu da motiviše tokom putovanja.

les_mills_trip_slika_02

INTENZITET PRATI PUT LES MILLS TRIP

Les Mills Trip započinje laganim zagrevanjem i vožnjom kroz virtuelni grad, zatim prelazite u šumu i planine gde se polako podiže intenzitet. Samo putovanje kulminira vožnjom kroz svemir, a na ekranu vam se prikazuju uzbrdice, nizbrdice i krivine, kroz koje vas vodi instruktor svojim savetima – kada da povećate brzinu, a kada da usporite, kako bi ispratili dešavanja na platnu i kako bi doprineli tome da se iskustvo što više podudara sa osećajem koji bi imali da se zaista spuštate niz određenu nizbrdicu.

Grafika na ekranu kreira svet koji će ti pomoći da zaboraviš da si na treningu, a granica je tamo gde je tvoja mašta postavi.

Spakuj svoju torbu za trening i kreni sa nama na jedno putovanje vreme je za Les Mills Trip.

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE