drugacijifitnes

NIVOI TRX EDUKACIJE ZA POTPUNO NOVO ISKUSTVO TRENINGA

U 21. veku tehnologija napreduje tolikom brzinom da smo mi ti koji moramo da pratimo nju. Isto se dešava i u svetu fitnesa. Činjenica je da iako će ti svi materijali kojima ćeš unaprediti i svoj trening i svoja znanja biti dostupni, ti si taj koji mora da ih pronađe i da radi na sebi.

Nismo se šalili kada smo rekli da je početni (STC) modul samo prvi korak na tvom TRX putovanju. Upoznaj i ostale.

KOJI SVE NIVOI TRX EDUKACIJE POSTOJE, POSLE STC MODULA?

Functional Training Course

Učesnici će naučiti kako da koriste pokrete na TRX rekvizitu, ali i da uključe druge rekvizite: karike, medicinke, vreće s peskom, užad i ekspandere. Kada završiš ovaj kurs moći ćeš da primeniš metodologiju na TRX suspenzoru i da bolje prilagodiš intenzitet različitim nivoima kondicije svojih vežbača, integrišeš coaching i programiraš, modifikuješ potpuno novi kružni trening.

Nakon ove obuke moći ćeš da nastaviš da se usmeravaš edukuješ u oblasti treninga koji je u fokusu tvog rada.  To znači da bilo da si personalni trener ili je grupni fitnes tvoja ljubav već dugo vremena, moći ćeš da postaneš neprikosnoveni stručnjak svog posla.

Group Training Course

Nastavi svoje TRX putovanje! Proširi svoje vidike i kreiraj grupni trening na novoj obuci. Ulazeći u suštinu treninga sa suspenzorom, koga si već upoznao na prethodnim obukama, a sada ćeš nastaviti da unapređuješ svoje instruktorske veštine kako bi efikasno vodio grupne treninge.

Naučićeš kako da pripremiš i vodiš tri grupe treninga sa suspenzorom koji se mogu koristiti i u personalnom treningu, u velikim i malim grupama. Radi se o treninzima TRX FIT ,TRX Strong i TRX Flow. Kada završiš ovaj kurs, moći ćeš da primeniš znanje kako bi razvio kvalitetan grupni trening sa suspenzorima.  Vodićeš trening na kom prisustvuje mnogo ljudi dok kreiraš zabavno iskustvo za vežbače svih nivoa kondicije. Bićeš potpuno kompetentan da stvoriš trening baziran na snazi, kao i intervalni trening visokog intenziteta.

Rip Training Course

Ono što je stvarno drugačije u ovom treningu jeste potpuno novi rekvizit – RIP. On je  izuzetno koristan za profesionalne sportiste i ljude koji se dugo bave sportom. Naučićeš kako da tvoji vežbači dobiju dinamični trening za celo telo na svom personalnom treningu. Znaćeš i kako da TRX prilagodiš bilo kom okruženju. Razumećeš sva istraživanja koja stoje iza vežbi na TRX-u, kao i koje benefite oni donose i zbog čega.

Sports Medicine Training Course

Ova obuka tvoje znanje zaista će podići na novi nivo. Kako da uključiš TRX trening u pre ili post- rehabilitacione programe treninga? Kako da mogućnost povrede svojih klijenata svedeš na minimum? Sve ovo čekate na SMTC.

Napredni grupni TRX trening

TRX putovanje završava se najsloženijim grupnim treningom do sad. Obuka traje dva dana i proširiće tvoja znanja tako da ćeš u svakom trenutku moći da odgovoriš na zahteve svih klijenata. Ova obuka podrazumeva da ćeš dobiti personalizovani feedback, kako bi tvoj trening bio neprikosnoven u svetu fitnesa.

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE