drugacijifitnes

SAZNAJ ŠTA TE ČEKA NA EDUKACIJI ZA TRX INSTRUKTORA

TRX je jedna od najbrže rastućih fitnes kompanija današnjice, a sve više ljudi širom sveta shvata prednosti ovog treninga, koji je idealan kako za fitnes centre, samostalno treniranje i trening sa personalnim trenerom. I ne samo za vežbače – već i za instruktore, koji vežbajući na ovom rekvizitu unapređuju i ostale treninge koje drže. Deluje ti nemoguće da ćeš sve ove benefite ostvariti za samo jedan dan edukacije?

ŠTA TE TAČNO ČEKA NA EDUKACIJI?

Iako traje samo jedan dan, edukacija će ti više ličiti na maraton nego na sprint. Dobro se odmori i naoružaj strpljenjem – čeka te učenje, treniranje, i još učenja. Da bi znao pravilno da koristiš TRX rekvizit i da svoje znanje kvalitetno preneseš na ljude sa kojima radiš, prvo moraš da naučiš od čega se TRX rekvizit sastoji, kako se podešava i kako se pravilno rukuje njime.

TRX nudi više od 300 vežbi, manjeg ili većeg intenziteta i naravno da ćeš pregršt vežbi sam otkriti, a na edukaciji ćeš naučiti osnovne pozicije tela u odnosu na TRX rekvizit i kako se pomerajući telo i postavljajući ga pod različitim uglom u odnosu na TRX zapravo upravlja intenzitetom.

Koji mišići su angažovani prilikom izvođenja koje vežbe? Koji delovi tela su stabilni, a koji mobilni? I to ćeš saznati na edukaciji. Naučućeš kako da programiraš i planiraš treninge prema potrebama svojih klijenata.

TRX_INSTRUKTOR

ŠTA TREBA DA PONESEŠ NA EDUKACIJU?

Opremu u kojoj inače treniraš, jer ćeš svaku vežbu koja bude demonstrirana učiti na svom primeru ili na primeru kolega koji će takođe biti na edukaciji, svesku i olovku, jer verujemo da ćeš želeti da zabeležiš sve informacije bitne za tvoj budući trening, a informacija će biti zaista mnogo. Da li treba da imaš svoj TRX rekvizit? Ne. TRX rekvizit na kom ćeš tog dana isprobavati vežbe je obezbeđen za sve polaznike edukacije.

KAKO DA SE PRIJAVIŠ NA TRX EDUKACIJU?

Više detalja o samoj edukaciji i načinu prijave možeš pronaći klikom na baner.

cta banner

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE