drugacijifitnes

ŠTA TE ČEKA NAKON TRX EDUKACIJE?

STC modul je pred tobom. Jednodnevna obuka na kojoj očekuješ da dobiješ sva neophodna znanja kako bi mogao da unaprediš svoj trening, personalni ili grupni. Ali šta te čeka nakon TRX edukacije?

TRX je trening koji je na naše prostore stigao nedavno. Zato nije čudo što možda još uvek imaš dilemu kako će edukacija koju si prošao pronaći primenu u tvom poslu. Kako će unaprediti treninge i koliku ćeš korist od treninga, a tako i od samog TRX rekvizita imati.

PRE I POSLE TRX EDUKACIJE

Istina je da posle STC modula, to jest obuke za TRX trening, tvoja TRX priča tek počinje. Na obuci ćeš dobiti sva neophodna znanja kako bi odmah mogao da počneš da držiš treninge. Bez obzira na to da li si personalni trener ili radiš sa malim grupama, potpuno si spreman kada se o broju vežbi koje ćeš naučiti, radi.

Za svakog svog klijenta moći ćeš da planiraš i programiraš trenažni proces koji će odgovarati njegovoj kondiciji i zacrtanim ciljevima. Kako je TRX trening sve popularniji u svetu, taj trend nije zaobišao ni nas. To znači da će i sve više klijenata koji žele da treniraju sa personalnim trenerom ili u malim grupama sve češće tražiti da u svoj plan treninga ima uključen i trening sa TRX rekvizitom.

TRX_edukacije

POSTAJEŠ LICENCIRANI TRX INSTRUKTOR

Kada se prijaviš za svoju prvu TRX edukaciju, dobijaš kod kojim se registruješ na zvanični sajt TRX-a. Kada završiš obuku postaješ licencirani TRX instruktor. To znači da ćeš, preko svog ličnog naloga, imati pristup svim materijalima koji su ti potrebni za unapređenje svog treninga posle obuke.

Ti materijali sadrže nove vežbe, naučna otkrića za unapređenje treninga, inovacije kada se radi o kontrolisanju opterećenja. Ova licenca priznata je širom sveta i otvara ti vrata mnogih fitnes centara koji žele da u svoju ponudu uvrste TRX trening.

TRX_edukacije

NASTAVI DA SE EDUKUJEŠ

U 21. veku tehnologija napreduje tolikom brzinom da smo mi ti koji moramo da pratimo nju. Isto se dešava i u svetu fitnesa i činjenica je da iako će ti svi materijali kojima ćeš unaprediti i svoj trening i svoja znanja biti dostupni, ti taj koji mora da ih pronađe i da radi na sebi. Kada vidiš da si naučio sve što možeš, čekaju te novi nivoi TRX treninga, naravno ako to budeš želeo.

FTC (Functional Training Course), GTC (Group Training Course) i RIPTC koji će te osposobiti za nove TRX izazove koje ćeš postaviti kako pred svoje vežbače, tako i pred sebe.

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE