drugacijifitnes

IZABERI PRAVI TRX REKVIZIT ZA SVOJE POTREBE

TRX trening već je stekao svetsku popularnost. Poznat kao trening na samo jednom rekvizitu, koji angažuje sve mišiće u telu, zainteresovao je jednako i vežbače i trenere.

Pitanje koje smo čuli mnogo puta do sad – kako da odabrem pravi TRX rekvizit za: samostalni trening, personalni trening, trening u maloj grupi ili grupni trening u fitnes centru.

Verovatno si do sada video da u ponudi postoje različiti modeli TRX-a, koji izgledaju veoma slično, ali do sada nisi uspeo da odgonetneš tačno koji čemu služi.

I, koliko god slično izgledali, svaki ima svoju namenu i korisnika.

TRX FIT

TRX FIT namenjen je fitnes entuzijastima koji ga koriste kako bi njime upotpunili svoj trening i koji vole da treniraju kako u fitnes centrima, tako i na otvorenom, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Ovaj rekvizit je odličan izbor u ovoj sitaciji zato što je lako prenosiv, može da se zakači bilo gde za manje od 60 sekundi, što ga čini savršenim za rekreativnu upotrebu, koja sa druge strane nije preintenzivna – do nekoliko puta nedeljno.

Uz njega dolazi i priručnik sa više od 300 različitih vežbi, koje se mogu izvoditi na TRX-u, pa je on odličan izbor i za samostalan trening.

TRX_rekvizit

TRX PRO

TRX PRO je namenjen za svakodnevnu, intenzivnu uputrebu.

Ovo je najizdržljiviji TRX rekvizit ikada proizveden. Namenjen je personalnim trenerima, kondicionim i sportskim trenerima, koji, pomoću njega, uz minimalnu investiciju, svakodnevno organizuju različite vrste treninga unutar ili van fitnes centra.

Lak je za održavanje, a ručke sa kojima vežbači imaju kontakt su od gume te se lako održavaju i bezbedne su za korišćenje.

Idealan je za trenere koji u toku dana imaju više klijenata sa kojima rade na ovom rekvizitu i potpuno je siguran za upotrebu, bez obzira na snagu klijenta, što je od posebnog značaja sportskim trenerima.

Ovaj rekvizit je moguće zaključati i tako ga obezbediti od kraće i nedozvoljene upotrebe, u slučaju da se ne iznosi iz fitnes centra.

Untitled design (1)

TRX C3

TRX C3 namenjen je za svakodnevnu intenzivnu upotrebu u fitnes centrima. To znači da je namenjen za grupne treninge u fitnes centrima i mnogo ljudi koji ga koriste na dnevnom nivou. Neće se odšiti, pokidati, niti pohabati – jer je prilagođen uslovima fitnes centara.

Uz TRX C3 vežbačima u fitnes centru, kako onima koji treniraju individualno, kako i onima koji dolaze na grupni fitnes, obezbeđuje potpuno novo iskustvo treninga, a i posle velikog broja treninga koji su na njemu urađeni, ne menja svoj izgled niti kvalitet.

TRX_edukacije

Dolazi u pakovanju od šest TRX C3 rekvizita, a bez TRX fiksatora, fiksatora za vrata i plakata sa vežbama za trening.

Ukoliko si personalni trener ili instruktor grupnog fitnesa, trening na TRX-u sigurno bi unapredio tvoje poslovanje, jer činjenica je da je sve više klijenata zainteresovano za ovaj rekvizit.

 

Budi u toku sa novostima iz sveta fitnesa i povoljnostima za kupovine sportske opreme

PRIJAVI SE