Novosti

Belfis 2019 održaće se od 04. do 06. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

Treći po redu i najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja okupiće predstavnike vodećih svetskih fitnes brendova, koji će posetiocima BELFISa predstaviti poslednje trendove i dostignuća iz oblasti fitnes opreme, treninga, suplementacije itd.

Evropski fitnes kongres i forum za hotelijere

U okviru sajma u subotu 05.10. održaće se IX po redu evropski fitnes kongres, na kome će predavanja držati istaknuti stručnjaci kako iz Srbije i regiona, tako i iz inostranstva. Predavači će govoriti o najnovijim dostignućima iz oblasti treninga, kao i vodećim praksama iz oblasti menadžmenta.

Satnicu kongresa, kao teme i predavače možete preuzeti sa ovog LINKA

U nedelju 06.10. održaće se prvi forum za hotelijere. U okviru formu osnivač kompanije iFit, Milan Ivetić, održaće predavanje na temu Fitnes & Hotelijerstvo. Milan je svoju menadžersku karijeru započeo kao menadžer sportskih i spa centara u hotelima sa 5 zvezdica i želi da podeli svoje bogato iskustvo i rešenja za izazove sa kojima sa hotelijeri susreću zbog postojanja AIRBNBa i sličnih sajtova za boking ekonomičnog smeštaja. Predavanje će se održati u nedelju 06.10 sa početkom u 12:20h.

Satnicu foruma, kao teme i predavače možete preuzeti sa ovog LINKA

iFit predstavlja koncept drugačijeg fitnesa na Belfisu 2019

Kompanije iFit na svom putu dužem od decenije, prateći trendove i unoseći inovacije, svojim partnerima širom regiona pomaže u građenju i razvijanju uspešnog poslovanja, razvijajući ideju drugačijeg fitnesa. Čvrsto verujići u njenu moć da pomogne ljudima da postanu fizički aktivni i da se zaljube u trening.

Tokom tri dana BELFISa za profesionalce fitnes industrije, kao i za ljubitelje fitnes treninga pripremili smo raznovrstan sadržaj i edukacije.

Menadžment grupnog fitnesa

U subotu 05.10. Sa početkom od 14h u okviru IX evropskog fitnes kongresa osnivač kompanije, Milan Ivetić, održaće predavanje Menadžment grupnog fitnesa, čiji se sadžaj zasniva na 50 godina dugom iskustvo i radu u preko 90 zemalja sveta.

Les Mills Grit i Les Mills Body Combat

U subotu 05.10. s početkom u 11h nacionalni prezenterski tim za sve ljubitelje fitnes treninga održaće najpopularniji trening inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat. Nedugo po završetku Body Combata, ljubitelje izazova na treningu očekuju naši prezenteri sa vodećim svetskim HIIT treningom LES MILLS Grit Cardio.

TRX Trening

Za sve ljubitelje, suspenzionog i funkcionalnog treninga u subotu 04.10. internacionalni TRX instruktor, Marko Tajs, održaće tri različita modela treninga:

  • 11h TRX Flow
  • 12h TRX HIIT
  • 13h TRX Strong

Biće ovo sjajna prilika za sve zainteresovane da probaju ovakav način treniranja i porazgovaraju sa Markom o njegovim iskustvima sa TRX treningom i načinom koji on može unaprediti poslovanje.

Marko Tajs je vlasnik Trening Centra Tajs iz Novog Sada, koji je ujedno i najveći TRX Trening centar na Balkanu.

Učešće na treninzima je besplatno

Učešće na Les Mills kao i TRX treninzima biće BESPLATNO za sve posetioce BELFISa 2019.
Rekli smo da verujemo u moć drugačijeg fitnesa da pomogne ljudima da postanu fizički aktivni i da se zaljube u trening, uverite se zašto je to tako i zašto ljudi širom planete obožavaju ove treninge i preporučuju ih svojim prijateljima.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa programom koji smo pripremili, možete kontaktirati našeg predstavnika Jovanu Ivetić putem emaila: jovana@ifit.rs ili putem telefona +381 63 433 566 (Viber & WhatsApp).

Detaljnije informacije o BELFISu možete naći na ovonm LINKU

 

Ukoliko smatrate da ste dobili korisne informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj koji vam može pomoći da unapredite poslovanje, a čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo.
iFit E-novosti