Novosti

Bsmart kompanija, koja je organizator predstojećeg kastinga za nova lica Evropskog Yesoul Indoor Cycling tima, mlada je firma osnovana kao deo međunarodne grupacije, a čiji je cilj promovisanje i podrška zdravih životnih navika. Bsmart taj cilj ostvaruje spajanjem tradicionalnih načina vežbanja i inovativne tehnologije.

Projekat “Yesoul Online cycling treninzi”

Kompanija Yesoul sa sedištem u Kini, koja uz pomoć tehnoloških inovacija proizvodi premijum fitnes opremu kako za kućnu tako i za profesionalnu upotrebu, kreirala je aplikaciju za online indoor cycling treninge koja nudi razne vrste programa za vožnju, a uskoro će navedenu aplikaciju proširiti sa vođenim cycling treninzima.

Kompanija Bsmart izabrana je za strateškog partnera i pred nju je postavljen cilj da oformi tim i realizuje snimanja treninga za potrebe aplikacije Yesoul Sports namenjenoj za EU tržište.

U skladu sa tim biće organizovan kasting za nova lica Yesoul Indoor Cycling prezentera.

Ko je idealan kandidat za evropski Yesoul Indoor Cycling TIM?

Tražimo interaktivne, otvorene i harizmatične osobe koje vole i razumeju fitnes, i koje uživaju u svakoj sekundi treninga. Iz našeg iskustva:

  • vi koji ste već indoor cycling instruktori (Les Mills, Spinning, Schwinn),
  • vi koji ste se bavili ili se još uvek bavite biciklizmom,
  • vi koji na treningu zauzimate prvi bicikl ispred instruktora

imate potencijal da postanete deo evropskog Yesoul Indoor Cycling TIM-a.

Neophodan uslov – B2 nivo engleskog ili nemačkog jezika

S obzirom da se snimaju treninzi koji će biti na Yesoul aplikaciji namenjenoj za EU tržište, svi potencijalni kandidati moraju imati minimum B2 nivo engleskog ili nemačkog jezika.

Prijave kandidata koji ne ispunjavaju ovaj uslov, neće se uzimati u razmatranje!

Šta očekuje one koji budu izabrani?

Onima koji budu izabrani da budu deo tima obezbeđena je inicijalna edukacija za indoor cycling instruktora, na kojoj će dobiti potrebna znanja i alate kako bi uspešno realizovali snimanje svakog treninga. Osim toga, biće obezbeđeno i kontinuirano usavršavanje kroz workshop-ove i feedback nakon snimanja treninga.

Pored sticanja novih znanja od vodećih fitnes stručnjaka, ovo će biti ujedno i sjajna prilika za dodatnu zaradu, jer će prezenterima biti plaćen svaki trening koji budu snimili u toku meseca.

Kako će izgledati kasting?

Kasting će biti interaktivnog karaktera i sastojaće se iz tri celine:

  • Prvi krug će se organizovati online putem Zoom aplikacije u vidu informativnog razgovora, gde ćete dobiti detaljnije informacije o celom projektu i imati priliku da se predstavite.
  • Drugi krug će se održati u studiju u Beogradu na lokaciji na kojoj će se realizovati i snimanja, a u ovom krugu izabrani kandidati će imati priliku da treniraju sa Yesoul cycling instruktorom.
  • Treći krug će se takođe održati u studiju u Beogradu, a oni koji stignu do ovog kruga – imaće zadatak da pripreme i prezentuju 15-ominutni cycling trening po Yesoul standardima koji će biti predstavljeni na pomenutoj inicijalnoj edukaciji.

Kako se prijaviti na kasting?

Na kasting se možete prijaviti putem e-mail adrese: karijera@drugacijifitnes.rs, a mail treba da sadrži:

  • Vaš CV
  • Propratno pismo u kojem ćete navesti šta vas je motivisalo da se prijavite i šta očekujete nakon ulaska u Evropski Yesoul Indoor Cycling TIM, kao i
  • Link do snimka na kojem se vidi kako vozite ili vodite indoor cycling trening (ukoliko za to postoji mogućnost).

Rok za prijavu je 10.09.2021. godine

VAŽNA NAPOMENA:
Kontaktiraćemo isključivo kandidate koji uđu u uži izbor na osnovu kriterijuma koje je ustanovio Bsmart trening menadžment tim. Svi izabrani kandidati će putem maila dobiti dalja uputstva o održavanju kastinga.

Ukoliko smatrate da ste dobili korisne ili zanimljive informacije, prijavite se na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo, koji vam može pomoći da ostanete u toku sa trendovima u fitnes industriji, da radite na daljem razvoju i unapredite poslovanje.


.