Novosti

Bliži nam se kraj godine, vreme kada je potrebno napraviti retrospektivu postignutog, kada treba proslaviti uspehe i kada iz neuspeha treba izvući lekcije. Za nas je kraj godine idealan trenutak da proslavimo snagu naše zajednice, te međusobno razmenimo iskustva i postignute uspehe.

Tim povodom 22.12.2019 u Novom Sadu očekuje nas jedan sjajan događaj.

Les Mills Experience Day

Les Mills Experience Day, je događaj na kojem će se okupiti veći deo tima Les Mills Balkan. Kada kažemo TIM mislimo i na naše instruktore i na vlasnike i menadžere klubova koji se svakodnevno bore da ljude zaljubljuju u fitnes i time našu planetu učine više fit mestom.

Za taj dan pripremili smo raznovrstan sadržaj, od treninga do predavanja, priznanja najboljima i naravno koktel za kraj.

Ukoliko ste ljubitelji Les Mills treninga i sve gore navedeno vam se čini zanimljivo, sigurni smo da će vam se svideti i ono što imamo da objavimo.

Hajde sada da vidimo šta nas tog dana očekuje.

Nova izdanja najpopularnijih treninga u 2019.

Svoje mesto među najpopularnijim treninzima u 2019 godini našli su se Body Pump, Body Combat, Body Attack i po prvi put Les Mills Grit. Upravo zbog toga odlučili smo da sa ova 4 programa otvorimo Les Mills Experience Day. Ono što će ovim treninzima dati posebnu draž jesu instruktori koji su tokom 2019 bili inspracija mnogima od nas i koji će zajedno sa našim nacionalnim timom, rame uz rame,  prezentovati ove programe u jednoj drugačijoj, novogodišnjoj atmosferi.

Toliko o tome, ne bi smo otkrivali više.

Doživi sa nama novogdišnju trening euforiju

Znamo da među vama ima i onih kojima dolazak na Les Mills trening predtsavlja posebno iskustvo, onih koji svoje prijatelje vuku za rukav do kluba kako bi probali taj magični Body Pump i osetili energiju o kojoj priča planeta. Znamo da su neki od vas pravi ambasadori Les Mills treninga, znamo da neki od vas uveče kada zatvore oči zamišljaju sebe na stejdžu u sali punoj nasmejanih ljudi i znamo da bi ste baš vi sigurno voleli da budete sa nama tog dana.
Zato ćemo svakom našem instruktoru dati mogućnost da izabere jednu osobu kojoj će omogućiti da bude deo Les Mills Experience Daya 2019 i da dan provde sa nama. Zato ne časite časa, kontaktirajte svog omiljenog instruktora i recite mu zašto baš vi treba da budete osoba koju će izabrati.

Predavanja: Les Mills vrednosti i planovi za 2020.

CEO Les Millsa za regiju Balkana, Milan Ivetić, održaće predavanje i predstaviti novitete koji nas očekuju u 2020, biće tu dosta zanimljivih stvari i iz oblasti treninga, edukacija i menadžmenta. Nakon ovog predavanja podijum će zauzeti trenerski tim Les Mills Balkan gde će sa svim prisutnim podeliti svoju priču i vrednosti koje žive.

Izbor za klub i instruktora godine

I ove kao i prethodnih godina odaćemo priznanje najistaknutijim među nama. Izabraćemo osobu koja će poneti titulu „Instruktor godine“ i izabraćemo klub godine. Pobednike još uvek nemamo i zato budite slobodni da u komentaru na kraju ovog teksta predložite instruktora ili klub za koji smatrate da bi trebali da ponesu ove titule i napišite zašto.

Zdravica na kraju

Kakav bi to kraj godine bio kada ne bi smo podigli čašu i nazdravili jedni drugima uz najbolje želje za godinu koja dolazi. Ovaj Les Mills Experience Day zavšićemo novogodišnjim koktelom uz muzičke hitove, koji su obeležili 2019.

Verujemo da će učešće za sve nas biti jedno posebno iskustvo i dodatni motiv da u 2020 još hrabrije koračamo putem drugačijeg fitnesa.

One Tribe.
Be Brave
Change The World

#fitterpalnet
#lmxd2019