Novosti

Super Quartery u Nikšiću, 21. 03.  pruža priliku da isprobate najnovija izdanja svetski poznatih Les Mills treninga i to potpuno besplatno!

City Fitness domaćin Super Quarterlija u Nikšiću

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da prvi put isprobaju nova izdanja treninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva. Ali ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly,  to znači da svi koji požele da dožive nezaboravno fitnes iskustvo i probaju Les Mills treninge mogu da se prijave, te na taj način rezervišu mesto i obezbede sebi besplatno učešće.

Super Quarterly savršena je  prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu! Nova izdanja treninga premijerno će voditi internaicionalni prezenterski tim Les Mills Balkan  21. 03. u City fitness centru u Nikšiću.

Šta možeš da očekuješ?

Najnovija izdanja Les Mills treninga i instruktorski tim koji obećava fitnes spektakl. Tog dana očekujete se četiri različitih Les Mills treninga, od kojih ćeš sigurno pronaći onaj koji ti se dopada!

Jedan od njih je Body Pump, najpopularniji grupni trening snage na svetu.

Ako želiš da probaš trening viskog intenziteta inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat je prava strvar za tebe.

Kardio trening isnpirisan sportom i zabavom i posebnom energijom te čeka na Body Attacku.

Smatraš da već imaš zavidan fitnes nivo i od treninga tražiš izazov? Najpopularniji HIIT trening od 30 minuta se zove GRIT i čeka te na Super Quarterlyu.

Satnica održavanja treninga

   • 16:00 – Body Pump
   • 17:10 – Body Combat
   • 18:15 – Les Mills Grit
   • 18:50 – Body Attack

Kako da rezervišete mesto i obezbedite besplatno učešće

Da biste bili deo  Quarterly-a, sve što treba da uradite je da se prijavite u City Fitness centru, Radoja Dakića bb u Nikšiću, broj telefona: +382 69 989 899,  email: cityfitnessnk@gmail.com

Ponavljamo, učešće je besplatno.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama, i otkrijete koji Les Mills trening ispunjava tvoja očekivanja. Vidimo se na Super Quarterly u City Fitness centru u Nikšiću!

Ukoliko vam se svideo ovaj blog i smatrate da ste dobili korisne informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj koji vam može pomoći da unapredite poslovanje, a čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo.

iFit E-novosti