Novosti

Super Quartery u Zagrebu, 21. 03.  pruža priliku da isprobate najnovija izdanja svetski poznatih Les Mills treninga i to potpuno besplatno!

Mofit domaćin Super Quarterlija u Zagrebu

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da prvi put isprobaju nova izdanja treninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva. Ali ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly,  to znači da svi koji požele da dožive nezaboravno fitnes iskustvo i probaju Les Mills treninge mogu da se prijave, te na taj način rezervišu mesto i obezbede sebi besplatno učešće.

Super Quarterly savršena je  prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu! Nova izdanja treninga premijerno će voditi internaicionalni prezenterski tim Les Mills Balkan  21. 03. u Mofit fitnes klubu u Zagrebu.

Šta možeš da očekuješ?

Najnovija izdanja Les Mills treninga i instruktorski tim koji obećava fitnes spektakl. Tog dana očekujete se četiri različitih Les Mills treninga, od kojih ćeš sigurno pronaći onaj koji ti se dopada!

Jedan od njih je Body Pump, najpopularniji grupni trening snage na svetu.

Ako želiš da probaš trening viskog intenziteta inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat je prava strvar za tebe.

Kardio trening isnpirisan sportom i zabavom i posebnom energijom te čeka na Body Attacku.

Ili si možda za novu generciju Yoga treninga gde te čeka miks Pilatesa, Yoge i Tai Chi-ja? Dobrodošao na Body Balance.

Satnica održavanja treninga

   • 16:00 – Body Pump
   • 17:10 – Body Combat
   • 18:15 – Body Attack
   • 19:20 – Body Balance

Kako da rezervišete mesto i obezbedite besplatno učešće

Da biste bili deo  Quarterly-a, sve što treba da uradite je da se prijavite u Mofit fitnes klubu, Zorkovačka 6 u Zagrebu, broj telefona: +385 01 301-21-52,  email: info@mofit.hr (više o Mofit fitnes klubu možete pronaći na njihovom zvaničnom vebsajtu).

Ponavljamo, učešće je besplatno.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama, i otkrijete koji Les Mills trening ispunjava tvoja očekivanja. Vidimo se na Super Quarterly u Mofit fitnes klubu u Zagrebu!

Ukoliko vam se svideo ovaj blog i smatrate da ste dobili korisne informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj koji vam može pomoći da unapredite poslovanje, a čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo.

iFit E-novosti