Novosti

Super Quartery u Zagrebu, 21. 09.  pruža priliku da isprobate najnovija izdanja svetski poznatih Les Mills treninga i to potpuno besplatno!

Forma fitness domaćin Super Quarterlija u Zagrebu

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da prvi put isprobaju nova izdanja treninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva. Ali ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly,  to znači da svi koji požele da dožive nezaboravno fitnes iskustvo i probaju Les Mills treninge mogu da se prijave, te na taj način rezervišu mesto i obezbede sebi besplatno učešće.

Super Quarterly savršena je  prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu! Nova izdanja treninga premijerno će voditi internaicionalni prezenterski tim Les Mills Balkan  21. 09. u Forma Fitness centru u Zagrebu.

Satnica održavanja treninga

Nezaustavljiva energija, muzički hitovi koji teraju na pokret i instruktorski tim, koji će vas motivisati da pomerite svoje granice, obeležiće ovaj Super Quarterly kao fitnes događaj koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

  • 16:00 – Body Attack
  • 16:50 – CX WORX
  • 17:25 – GRIT
  • 18:00 – Body Balance
  • 18:50 – Body Pump

Kako da rezervišete mesto i obezbedite besplatno učešće

Da biste bili deo  Quarterly-a, sve što treba da uradite je da se prijavite u Forma Fitnessu, Hebrangova21 u Zagrebu, broj telefona: +385 01 4856-450, putem LINKA (više o Forma Fitnessu možete pronaći na njihovom zvaničnom vebsajtu). Ponavljamo, učešće je besplatno – samo treba da rezervišete veše mesto!

Ako želite da postanete Les Mills instruktor

Sve što treba da znate o tome šta znači biti deo Les Mills tima, kako postati superstar instruktor i kako će vaša karijera da se razvija, možete saznati tokom Super Quarterly-a. Ako želite da se upustite u instruktorske vode vreme je za prvi korak! Naš tim će tog dana biti na raspolaganju svima koji budu želeli da saznaju više o tome kako postati Les Mills instruktor i kakve prednosti to sve nosi sa sobom.

Saznajte nešto više o Les Mills treninzima

Nova izdanja Les Mills treninga koja možete isprobati su:

  • Les Mills Grit  30-minutni visokointenzivni intervalni trening (HIIT) zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima.
  • Body Attack: Zahvaljujući atletskim elementima poput trčanja, skokova, iskoraka, kao i vežbi snage, ovo je visokointenzivni trening na kojem će te podići energiju i doživeti nezaboravno iskustvo.
  • Body Pump: Trening snage koji je savršen primer nauke u službi fitnesa. Ima izuzetan uspeh u sagorevanju kalorija, eliminisanju masnog tkiva i unapređenju mišićne snage i mišićne izdržljivosti, zahvaljujući velikom broju ponavljanja sa malim opterećenjem u toku treninga.
  • CX WORX: Trening usmeren na jačanje core muskulature. Kombinacija vežbi kao što su plank i trbušnjaci, zajedno sa korišćenjem opterećenja i ekspandera, razvijaju core muskulaturu.  Svaki pokret i vežba se mogu prilagoditi fizičkoj spremi vežbača.
  • Body Balance: Inspirisan jogom, pilatesom i tai čijem. Fokus je na poboljšanju funkcionalne snage core-a, povećanju mobilnosti zglobova, fleksibilnosti, ravnoteže, kao i stvaranju osećanja ispunjenosti i celovitosti.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama, i otkrijete koji Les Mills trening ispunjava tvoja očekivanja. Vidimo se na Super Quarterly u Forma Fitnesu u Zagrebu!

Ukoliko vam se svideo ovaj blog i smatrate da ste dobili korisne informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj koji vam može pomoći da unapredite poslovanje, a čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo.

iFit E-novosti