Novosti

Priliku da isprobate nova izdanja svetski poznatih Les Mills treninga imaćete u Osijeku, 23. marta, i to potpuno besplatno!

Super Quarterly premijerno u Osijeku

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da prvi put isprobaju nova izdanja treninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva. Ali ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly, i to premijerno u Osijeku – to znači da je čitavo iskustvo otvoreno i za vežbače!

Zato je Super Quarterly savršena prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu! Nova izdanja treninga koja će držati trenerski tim Les Mills Balkan možete isprobati besplatno 23. marta u City Fitness u Osijeku.

Koje treninge ćete moći da isprobate

Nezaustavljiva energija, muzički hitovi koji teraju na pokret i instruktorski tim koji će vas motivisati da pomerite svoje granice obeležiće ovaj Super Quarterly kao fitnes događaj koji se ne propušta.

 • 16:00 – Les Mills Tone
 • 16:50 – Les MIlls Grit / Athletic
 • 17:25 – BodyAttack ‘45
 • 18:15 – BodyPump
 • 19:25 – BodyCombat
 • 20:30 – BodyBalance

Kako da učestvujete

Da biste bili deo premijernog Super Quarterly-a, sve što treba da uradite je da se prijavite u City Fitness-u, Bartola Kašića 70 u Osijeku, broj telefona: +385 31 200 324, email: recepcija@city-fitness.hr (više o City Fitness-u možete pronaći na njihovom zvaničnom vebsajtu). Ponavljamo, učešće je besplatno – samo treba da rezervišete svoje mesto!

Ako želite da postanete instruktor

Sve što treba da znate o tome šta znači biti deo Les Mills tima, šta znači i kako postati superstar instruktor i kako će vaša karijera da se razvija možete saznati tokom Super Quarterly-a. Ako želite da se upustite u instruktorske vode, ovo je odličan prvi korak!

Saznajte nešto više o Les Mills treninzima

Nova izdanja Les Mills treninga koja možete isprobati su:

 • Les Mills Tone: U sebi objedinjuje trening snage, kardio i core trening. Kombinuje različite koncepte treninga i tako svakom od vežbača daje mogućnost da postigne najbolji mogući rezultat. Optimalno je rešenje za sve nivoe fizičke spremnosti – od početnog do naprednog.
 • Les Mills Grit / Athletic: 30-minutni visokointenzivni intervalni trening (HIIT) zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima. Grit Athletic, kao najnoviji format ovog treninga biće premijerno predstavljen na Balkanu na ovom Super Quarterly.
 • BodyAttack: Zahvaljujući atletskim elementima poput trčanja, skokova, iskoraka, kao i vežbi snage, ovo je visokointenzivni trening na kom ćete iznenaditi sebe i podići energiju.
 • BodyPump: Trening snage koji je savršen primer nauke u službi fitnesa. Ima izuzetan uspeh u sagorevanju kalorija, eliminisanju masnog tkiva i unapređenju mišićne snage i mišićne izdržljivosti, zahvaljujući velikom broju ponavljanja sa malim opterećenjem u toku treninga.
 • BodyCombat: Trening kome ne treba posebno predstavljanje. Ovo je najpopularniji trening inspirisan borilačkim veštinama. Sjajna muzika koja prati pokrete iz karatea, boksa, kung fua, muai taija… učiniće da se osećate kao pravi borci.
 • BodyBalance: Inspirisan jogom, pilatesom i tai čijem. Fokus je na poboljšanju funkcionalne snage core-a, povećanju mobilnosti zglobova, fleksibilnosti, ravnoteže, kao i stvaranju osećanja ispunjenosti i celovitosti.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama, i otkrijete u koji to Les Mills trening ćete se zaljubiti na premijernom Super Quarterly u Osijeku!