Novosti

Naš dugogodišnji partner, Trening centar Tajs je fitnes centar u kom se nalazi najveći TRX centar u Evropi, sa čak 40 mesta za vežbače. Marko Tajs, vlasnik trening centra je prvi TRX instruktor u Srbiji.

Odgovornost je velika i tim Trening centra Tajs konstantno radi na tome da za svoje vežbače organizuje događaje koji su edukativni, zanimljivi, ali i koji će ih staviti na test i motivisati ih da postignu svoj maksimum.

TRX challenge

Sada već tradicionalni, TRX challenge koji ovaj centar organzuje predstavlja događaj takmičarskog karaktera za vežbače. Kroz seriju različitih izazova vežbači se takmiče za vredne nagrade, a sve u duhu jačanja zajedništva i dobre atmosfere na treningu. Svaki challenge je različit, izazovi su često i teorijska pitanja ili delovi koji nisu fizički zahtevni.

Ove godine, akcenat će biti na snazi, a takmičari će se nadmetati u okviru dve kategorije (muška i ženska). Za one najbolje, Fithub online shop je obezbedio vredne nagrade.

Prijava

TRX challenge će se održati 30. marta. u prostorijama Trening centra Tajs, u Filipa Višnjića 5. Učešće je besplatno i otvoreno za sve članove TC Tajs i Fitpass korisnike, a prijavu treba izvršiti do 24. marta, na recepciji centra.

Testiraj svoju snagu na TRX trening izazovu!
Vidimo se na #TRXchallenge.

 

Ukoliko želite da nastavljate da dobijate savete o tome kako da unapredite vaše poslovanje, prijavite se na naš newsletter! iFit tim vam sprema samo one sadržaje čiju efektivnost su potvrdili naše višedecenijsko iskustvo.