Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

TRX za hotele Sveobuhvatno budžetsko rešenje za hotelski fitnes centar

template image

Bez obzira na veličinu i izgled prostora predviđenog za fitnes, možemo vam ponuditi opremu koja će hotelski fitnes centar načiniti modernom sredinom za trening.

Minimalnom investicijom, uz izuzetno lako održavanje opreme, TRX studio u vašem hotelu privući će goste iz celog sveta koji smatraju da je TRX trening najbolji izbor.

template image

Prednosti TRX trening sistema Minimalna investicija sa velikom povratnom vrednošću

template image

  • Uz minimalnu investiciju, dobijate veliku povratnu vrednost koja se odnosi ne samo na poslovanje hotela, nego i na ukupno zadovoljstvo gostiju
  • Vaš hotel će biti dodat na listu hotela na zvaničnom TRX sajtu što vam obezbeđuje bolju vidljivost kod stranih gostiju
  • TRX oprema je visokog kvaliteta, dugoročna, istrajna, i takva da celodnevna upotreba po nju nema negativnih efekata
  • Edukacija osoblja po svetskim standardima može ih osposobiti da gostima pruže kvalitetan i bezbedan individualni trening
  • Uz TRX Mape, mobilnu apllikaciju, i plakate, gosti mogu da treniraju samostalno, bez pomoći trenera

template image
template image

TRX oprema Efikasna, kvalitetna, dugotrajna, laka za održavanje

template image

TRX trening sistem vam pruža mogućnost da izborom opreme personalizujete svoj hotelski fitnes centar. Za izradu TRX opreme korišćeni su isključivo najkvalitetniji materijali, a za kontaktne površine materijali sa antibakterijskim svojstvima.

Budući da TRX rekviziti imaju svoje korene u vojnoj upotrebi, oni su bezbedni i u najekstremnijim uslovima vežbanja, a antibakterijska guma na ručkama otklanja neophodnost prebrisavanja posle svake upotrebe.

TRX oprema može da se uklopi u svaki prostor, čak i u hotelsku sobu. Njena izdržljivost i lakoća održavanja pruža luksuz uvek funkcionalnog hotelskog fitnes centra kako vama tako i vašim gostima.

template image

TRX Mape Personalizacija za svakog gosta

template image

TRX Mape su tehnološki deo TRX trening sistema. Čitavo telo jedne osobe se skenira za 30 sekundi, i na osnovu toga softver predlaže vežbe i treninge. Ovo znači da je svaki trening personalizovan na jednom izrazito ličnom nivou.

Gosti koji nikada nisu imali personalizovan trening na ovaj način mogu da ga dobiju, i to za manje od minuta.

template image

TRX edukacije Edukacije svetskog kvaliteta

template image

Ukoliko želite da vaši gosti imaju personalnog trenera na raspolaganju, obezbedićemo vam edukaciju koja će vašem osoblju pružiti neophodna znanja da na bezbedan i dinamičan način realizuju treninge uz pomoć TRX rekvizita.

TRX za hotele

Fitnes u hotelima je već odavno postao standard u svetu. Pružite vašim gostima jedinstveno iskustvo tokom boravka kod vas.