Novosti

Fitnes industrija igra značajnu ulogu u prevenciji i zaštiti zdravstvenog sistema jedne zemlje.

Kao i mnoge druge delatnosti bićemo u znatnoj meri ekonomski oštećeni zbog situacije sa korona virusom.

Brza stabilizacija biće od ključnog značaja za mnoge, kada se za to stvore uslovi.

Ukoliko budemo brzo i pametno delovali, sačuvaćemo mnoga radna mesta i poslove od kojih mnogi živimo i hranimo porodice.

Sa željom da damo doprinos što bržem oporavku fitnesa, organizovaćemo potpuno BESPLATNE VEBINARE namenjene vlasnicima i menadžerima sportskih, fitnes i zdravstevnih centara, koji će za cilj imati da pomognu da se kreira akcioni plan sa nizom aktivnosti koje će uticati na što brži oporavak.

Na taj način, ujedinjeni zajedničkim radom i delovanjem u što kraćem roku stabilizujemo svoje poslovanje i nastavimo sa normalnim privređivanjem.

Vebinari će biti otvoreni za sve i bez ikakvog ograničenja, gde god živeli, koji god jezik govorili, sve dok se razumemo verujem da možemo pomoći jedni drugima.

Vebinari će se održavati jednom nedeljno, petkom, sve dok traje vandredno stanje izazvano korona virusom.

Zamoliću vas da ovu vest podelite sa što više prijatelja i poznanika, imajte na umu da sada jedni drugima nismo konkurencija i da ćemo globalnim delovanjem postići mnogo više nego pojedinačnim.

S poštovanjem

Milan Ivetić
C.E.O @iFit

 
Snimak prvog vebinara fitnes posle korone:


 

Ukoliko smatrate da ste dobili korisne informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo, koji vam može pomoći da ostanete u toku sa fitnes industrijom, da radite na daljem razvoju i unapredite poslovanje.

iFit E-novosti