Uputstvo za kupovinu

Na stranici Kalendar Edukacija možete izabrati edukaciju, modul ili seminar kome želite da prisustvujete. Na levoj strani stranice postoji odeljak za pretragu – ovde možete izabrati da se edukacije pretražuju po nekoj od kategoriija: Kategorija, Edukacije, Država i Grad. Sa desne strane ekrana možete videti listu edukacija, modula ili seminara.

Kada ste se odlučili da želite neku od edukacija koje su na listi, potrebno je da kliknete na dugme Registrujte se.

Kada ste kliknuli da dugme, prikazaće Vam se stranica sa više informacija o edukaciji. Sa leve strane ekrana je lista pitanja i ostalih informacija. Ukoliko želite da pročitate više, potrebno je da kliknete na pitanje koje Vas zanima. Tada će se odeljak proširiti i prikazati više informacija. Na samom dnu stranice, možete videti mapu koja prikazuje lokaciju edukacije. Sa desne strane ekrana možete videti datum, lokaciju održavanja i cenu edukacije. Na dnu tog odeljka postoji dugme Registrujte se.

Ukoliko želite da se registrujete za edukaciju koju ste pogledali, kliknite na dugme Registrujte se.

Završite kupovinu

Kada ste izabrali edukaciju i kliknuli na dugme Registrujte se, bićete na stranici Odjava na kojoj završavate kupovinu.

Ukoliko imate kod za popust, unesite ga u odgovarajuće polje i zatim kliknite dugme Primeni popust.

Ispunite sva neophodna polja, a zatim odaberite način plaćanja (platnom karticom ili platnim nalogom). Nakon što ste uneli sve neophodne informacije, potrebno je da obeležite polje Pročitao/la sam i prihvatam ono što navode uslovi veb sajta (ukoliko ste pročitali i prihvatate uslove; ovo polje mora biti označeno da biste mogli da završite registraciju).

Kada ste se uverili da su sve informacije koje ste uneli tačne, kliknite na dugme Potvrdite registraciju. Sada na ekranu možete videti potvrdu registracije.

Uspešno ste izvršili registraciju.

Predstavnici iFit-a će Vas zatim pozvati telefonom kako bi potvrdili Vašu registraciju.