Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Andrea 360° Preuzmite 360° kontrolu nad svojim klubom

Andrea 360° predstavlja novu generaciju poslovnih aplikacija, namenjenih teretanama, fitnes, sportskim i velnes centrima, koje pomažu da unapredite poslovanje u svim segmentima.  Softver se razvija i konstantno unapređuje od strane tima ljudi koji kreiraju i implementiraju nove trendove u menadžmentu sportskih klubova, fitnes centara i studija.

Kome je Andrea 360° namenjena

Zahvaljujući skalabilnosti, brzoj implementaciji i lakoći upotrebe, softversko rešenje Andrea 360° koristi se u granama beauty, health i fitnes industije.

Fitnes centri

Sportski centri

PT studiji

Sportske školice

Beauty centri

Wellness i spa centri

Funkcionalnosti

Andrea 360° je osmišljena tako da se kompletno prilagođava potrebama i ciljevima poslovanja. Veliki broj značajnih funkcionalnosti koje vam štede vreme i trud, i tako vam pomažu da svoje poslovanje pratite, optimizujete i unapredite.

Klub menadžment

Na jednom mestu, moći ćete da pristupite podacima svih vaših članova, da lakše registrujete klijente, da upravljate ljudskim resursima, ali i da pratite ostvarene prihode prema različitim kriterijuma u realnom vremenu.

Unapredite komunikaciju i generišite lidove

Koristeći pregled od 360° u realnom vremenu nad svakim lidom, koji podrazumeva poslednje akcije i interakcije, kreirajte marketing liste i komunicirajte sa kontaktima u kratkom vremenskom periodu po modelu 1:1.

Izgradite dugoročne odnose

Od trenutka kada se klijent ili član zainteresuje, sve do trenutka učlanjenja, softver prikuplja informacije koje su potrebne kako biste u pravom trenutku ponudili osobama ono što žele i time smanjili fluktuaciju članova.

Motivišite i osnažite svoj tim

Postavite targete koji motivišu, a u realnom vremenu pratite njihovo ispunjavanje. Softver prikuplja podatke na jednom mestu i omogućava praćenje produktivnosti na svim nivoima, od instruktora do menadžera prodaje.

Izveštaji

Sa Andrea 360° imate mogućnost da izaberete preko 50 jedinstvenih izveštaja koji se kreću od prodaje i inventara pa sve do izveštaja o dnevnom prometu, uspeha zaposlenih, uspeha marketing kampanja i ostalog.

Integracije

Integracija sa većinom fiskalnih štampača koji se nalaze na tržištu omogućava automatsko ažuriranje izveštaja neophodnih za računovodstvenu evidenciju robe i usluga, prometi po načinima plaćanja, stanje na lageru, kao i zakonom obavezna lista dnevnog prometa ugostitelja DPU.

Andrea 360°

Od finansija, preko marketinga i prodaje, do ljudskih resursa, Andrea 360° vam pomaže da oslobodite svoje vreme, unapredite poslovanje i tako uvećate profitabilnost.