Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Les Mills Smart Tech Telo i oprema u interakciji

Motivacija za trening dolazi od zadovoljstva njime. Kako fitnes centri u proseku svake godine izgube 50% članova, postavlja se pitanje kako ih zadržati i zainteresovati za trening. Les Mills je dao odgovor na ovo pitanje  – Smart Tech.

Danas, zahvaljujući naprednom fitnes inžinjeringu više od 700 000 ljudi nedeljno koristi Les Mills Smart Tech, i što je još važnije – vraća se da ga koristi.

template image

Viši nivo treninga Les Mills SmartBar

template image

Nekada je modifikacija fitnes opreme bila komplikovana i duga – sve dok na scenu nije stupio Les Mills SmartBar.

SmartBar je šipka sa slobodnim pločama – upravo zato što su ploče slobodne, vreme njihove zamene je minimizovano. Rotirajući krajevi šipke osiguravaju lakše kretanje i veću izolaciju pokreta. Šipku je lako obuhvatiti i može se držati na različite načine, što olakšava vežbanje i upotpunjava celokupni doživljaj treninga.

Zbog svega ovoga, SmartBar je donela inovaciju u svet fitnesa, i tako omogućila vežbačima da na najlakši način prilagode opremu svom telu i mogućnostima.

template image
template image

Dizajniran za rezultate Les Mills SmartStep

template image

Uz Les Mills SmartStep, trening postaje lakši, sigurniji, i udobniji.

Površina ovog stepera je takva da ne dozvoljava vežbaču da klizi, a u isto vreme je dovoljno udobna potpora leđima i rukama kada je to potrebno tokom treninga. Vizuelni vodiči  iscrtani na steperu pomažu u poboljšanju pozicioniranja tela, što povećava mišićnu aktivaciju.

SmartStep je veoma kompaktan, pa se lako odlaže i ne zauzima veliku površinu kada nije u upotrebi, što je velika prednost za raznolike fitnes centre i studije.

template image

Savršeno izbalansiran Les Mills MBX Mat

template image

Les Mills MBX Mat je strunjača koja je sačinjena tako da može da izdrži i vlažne i suve uslove. Sa jedne strane nalazi se površina načinjena za optimalnu izbalansiranost i stabilnost za treninge inspirisane jogom, dok se sa druge strane nalazi presvlaka koja ne klizi čak i ako se na njoj trenira u patikama. MBX Mat takođe štiti laktove i kolena kada se na njoj radi trening visokog intenziteta.

Kako je napravljena specijalno za fitnes centre, može lako da podnese sve zahteve sale u kojoj se nalazi – lako se odlaže i zauzima malo prostora.

template image

Za intenzivne, funkcionalne treninge Les Mills SmartBand

template image

Dizajnirana i napravljena uz pomoć naučnih istraživanja, Les Mills SmartBand ima jedinstvenu karakteristiku: za razliku od tradicionalnih ekspandera, SmartBand pruža otpor koji je prisutan tokom čitavog pokreta.

SmartBand napravljen je od livene plastike, a kombinacija materijala i inovativnog dizajna omogućila je Les Mills timu da treninzima i vežbačima da rekvizit dizajniran za intenzivan, funkcionalni trening.

Les Mills Smart Tech

Pružite vašim članovima jedinstveno iskustvo treninga uz pomoć Smart Tech tehnologije.