Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Les Mills sistem za fitnes klubove

Svi treninzi baziraju se na najnovijim naučnim istraživanjima koja sprovode vodeći svetski univerziteti, a fokusiraju se na postizanje rezultata

template image

Les Mills Treninzi

template image

Les Mills nudi 20 različitih treninga koji pokrivaju sve ciljne grupe i uzraste: grupni treninzi, HIIT treninzi, treninzi za decu, kao i virtuelni fitnes.

Svi treninzi baziraju se na najnovijim naučnim istraživanjima koja sprovode vodeći svetski univerziteti, a fokusiraju se na postizanje rezultata i na bezbednost pokreta.

template image

Les Mills Biznis konsalting

template image

Uz stručnu podršku, korak po korak vodićemo vas kroz implementaciju proverenih menadžment alata za razvoj sistema grupnog fitnesa.

Istovremeno će vam biti omogućen 24/7 pristup svim neophodnim edukativnim resursima potrebnim da razvijate i unapređujete svoje poslovanje.

template image

Les Mills Marketing

template image

Marketing podrška podrazumeva 24/7 online pristup najvećoj bazi resursa za marketing, čiji se sadržaj dopunjava na svaka tri meseca, kako biste sa svakim novim izdanjem treninga organizovali jedinstvene kampanje i događaje u cilju zadržavanja i privlačenja članova.

template image

Les Mills Edukacije

template image

Instruktori se edukuju naprednim metodama učenja i korišćenjem inovativnih resursa kako bi kvalitet samog treninga postao i ostao na izuzetno visokom nivou.

Kontrola kvaliteta u cilju unapređenja rada i pristupa treningu sprovodi se na svaka tri meseca kroz kontinuirane edukacije i workshop-ove.

Les Mills za klubove

Kontaktirajte nas ukoliko želite da napravimo besplatnu analizu vašeg poslovanja i akcioni plan za unapređenje grupnog fitnesa uz pomoć Les Mills sistema.