Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Les Mills početni modul O modulu

Les Mills početni modul daje vam dubinsko poznavanje Les Mills treninga, kao i znanje o koučingu, konekciji sa vežbačima i performansu što vam omogućava da postanete instruktor svetskih standarda.

Početni modul postoji za svaki od Les Mills grupnih treninga: BodyPump, BodyCombat, BodyAttack, Barre, Tone, Sh’bam, Grit i za sve ostale treninge.

Les Mills početni modul Šta ćete naučiti

Bez obzira za koji od programa se obučavate, svaki Les Mills početni modul sastoji se od pet elemenata: koreografije, tehnike, koučing, konekcije i performansa koji će vam omogućiti da postanete instruktor svetskih standarda.

Tokom dvodnevne edukacije, naučićete celokupnu koreografiju treninga, zatim pravilne tehnike izvođenja, ali i kako da uspešno i kvalitetno vodite grupni trening. Dubinsko znanje ova tri elementa (koreografije, tehnike i koučinga) zaslužni su za postizanje brzih rezultata kod vežbača i smanjenje rizika od povrede tokom treninga.

Sledeća dva elementa (konekcija i performans) vam omogućavaju da postanete izvrstan instruktor svetskih standarda i da tako od svakog grupnog treninga stvorite jedinstveno, neponovljivo iskustvo.

Pored edukacije tokom početnog modula, dobijate pristup resursima koji se redovno ažuriraju tako da ćete uvek biti u toku sa najnovijim fitnes unapređenjima i trendovima.

Les Mills početni modul Kome je namenjen

Les Mills početni modul različith programa namenjen je svima koji žele da se pridruže Les Mills plemenu i da šireći ideju fitnesa kao načina života menjaju svet.

Les Mills početni modul Sertifikat

Nakon svakog Les Mills početnog modula, postajete sertifikovani Les Mills instruktor.

Les Mills početni modul

Ukoliko vas zanima sledeći termin edukacije ili želite da izvršite prijavu, kliknite na dugme ispod.