Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Šta vežbači žele Kako da izaberete prave treninge

Kako biste uspeli u svom poslovanju, važno je znati šta postojeći i potencijalni članovi vašeg kluba žele i kakvi treninzi ih privlače. Ljudi biraju proizvode i usluge kako bi zadovoljili svoje emocionalne potrebe. Stoga, bitno je znati koju ciljnu grupu želite da privučete i šta oni žele.

Žele zabavu i socijalizaciju

Imaju potrebu da budu atraktivni, a ljudima oko sebe zabavni i poželjni. Vole mesta u kojima je razvijena društvena energija sa različitim oblicima zabavnih aktivnosti. Biraju treninge koji imaju zabavan karakter.

Žele izazove

Imaju potrebu da budu atraktivni, jaki i nezavisni istovremeno. Privlače ih raznoliki treninzi visokog intenziteta koji im predstavljaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Žele osećaj moći

Imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni. Spremni su da plate višu cenu članarine i žele da se to zna.

Žele savršen izgled

Imaju potrebu da izgledaju “savršeno,” te su zbog toga spremni na visok nivo discipline i posvećenosti. Vole efikasne treninge koji su zasnovani na naučnim istraživanjima. Prate trendove, cene kvalitetnu opremu i dobro opremljen prostor.

Žele osećaj regeneracije

Imaju potrebu da se osećaju dobro u vezi sa samim sobom. Vole treninge koji ih odvlače od svakodnevnih problema i usmeravaju ih na lični razvoj. Žele individualni pristup, dok na mesto za trening gledaju kao na svoj hram mira.

Žele osećaj komfora i prihvaćenosti

Vole osećaj pripadnosti te zbog toga imaju potrebu da budu prihvaćeni od strane drugih ljudi. Otvoreni su za sve i vole opuštenu atmosferu, dok prilikom izbora kluba cenu članarine uzimaju kao primarnu vrednost.

Les Mills BodyPump

Body Pump je fitnes program inspirisan treningom snage, zasnovan na naučnim istraživanjima.

Dizajniran je tako da se tokom 55 minuta trajanja treninga uradi od 800 do 1000 ponavljanja angažujući sve veće mišićne grupe.

Efekti ovakvog načina treniranju su povećana potrošnja kalorija tokom i nakon treninga, unapređenje izdržljivosti u snazi, tonirani i lepo oblikovani mišici celog tela, povećana snage core muskulature i povećanje gustine kostiju.

Ovaj program ima svoje formate trajanja od 30 i 45 minuta.

Ciljna grupa za BodyPump

Ljubitelji BodyPump treninga tipično žele savršen izgled. Imaju potrebu da izgledaju “savršeno” te su zbog toga spremni na visok nivo discipline i posvećenosti.

Vole efikasne treninge koji su zasnovani na naučnim istraživanjima. Prate trendove, cene kvalitetnu opremu i dobro opremljen prostor.

Idealni instruktori za BodyPump

Instruktori BodyPump treninga su na sveukupno visokom nivou fizičke spremnosti. Izgledaju kao da dižu tegove i imaju odlično držanje.

Mogu se naći među personalnim trenerima, dizačima tegova, sportistima u timskim sportovima, i nastavnicima i profesorima fizičkog vaspitanja.

Les Mills BodyCombat

Body Combat je visoko intenzivni fitnes program inspirisan treningom borilačkih veština u kojem nema fizičkog kontakta.

Kombinujući osnovne ručne i nožne tehnike iz boksa, kik boksa, karatea, tekvondoa, kapuere, muay thaia i kung fua, instruktor će vas tokom treninga voditi kroz svet borilačkih veština i motivisati da iz svake runde izvučete maksimum.

Trening traje 55 minuta a ima i svoje formate od 30 i 45 minuta.

Efekti ovakvog načina treniranja su: potrošnja do 570 kalorija tokom treninga, unapređenje kardio vaskularnog sistema, tonirani i lepo oblikovani mišići nogu, ruku, ramena i leđa sa posebnim akcentom na jačanje mišića kora. Pored toga Body Combat unapređuje koordinaciju, agilnost i brzinu.

Ciljna grupa za BodyCombat

Ljubitelji BodyCombat treninga žele izazove, ali takođe žele osećaj moći. Imaju potrebu da budu atraktivni, jaki i nezavisni istovremeno, a omiljeni treninzi su im oni visokog intenziteta koji im pružaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Takođe imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni.

Idealni instruktori za BodyCombat

Instruktori BodyCombat programa izgledaju sasvim prirodno u sferi borilačkih veština. Njihova fizička spremnost je na visokom nivou što im omogućava da vode trening sa puno energije, eksplozivnosti i moći.

Mogu se pronaći u klubovima i školama borilačkih veština, među borcima, personalnim trenerima koji se specijalizuju za borilačke veštine, kao i među pripadnicima vojnih i policijskih snaga.

Les Mills BodyAttack

Body Attack je visoko intenzivni fitnes trening koji ima tri formata trajanja: 55, 45 i 30 minuta.

Dizajniran je tako da se tokom treninga mogu koristiti opcije višeg i nižeg intenziteta, kako bi se prilagodio i početnicima i naprednim vežbačima.

Oblikuje i tonira čitavo telo, te poboljšava kondiciju i koordinaciju.

Ono što karakteriše ovaj trening je izazov koji aktivira određenu dozu adrenalina.

Ciljna grupa za BodyAttack

BodyAttack ljubitelji u isto vreme žele zabavu i socijalizaciju, ali takođe žele i izazove. Imaju potrebu da budu atraktivni, a ljudima oko sebe zabavni i poželjni. Vole mesta na kojima je razvijena društvena energija sa različitim oblicima zabavnih aktivnosti.

Takođe ih privlače raznoliki treninzi visokog intenziteta koji im predstavljaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Idealni instruktori za BodyAttack

Instruktori BodyAttack programa su tipično puni energije i atlete. Veoma su fizički spremni, sa visokim nivoom kondicije i razvijenom snagom što im omogućava da vode jedan energičan, intenzivan intervalni trening.

Mogu se naći među super fit amaterima, fakultetima i školama za sport, članovima sportskih timova, i među onima sa iskustvom u sportu i sportskom aerobiku.

Les Mills BodyBalance

Body Balance je fitnes program, predstavnik nove generacije Yoga treninga.

Kombinujući jednostavne pokrete iz Yoge, Pilatesa i Tai Chia uz inspirativnu muziku, instruktor će vas voditi kroz trening uz naglašenu kontrolu nad disanjem, što će vam pomoćiće da uspostavite bolji balans između uma i tela.

Efekti ovakvog načina treniranja su unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja, oslobađanje od stresa, dok će vaši mišići postati fleksibilniji a zglobovi mobilniji. Pozitivan efekat ogleda se i u jačanju core muskulature.

Body Balance traje 55 minuta, a ima svoje formate od 30 i 45 minuta, gde možete birati da li će fokus biti na jačanju core muskulature ili na poboljšanju mobilnosti i fleksibilnosti.

Ciljna grupa za BodyBalance

Ljubitelje BodyBalance više zanima osećaj regeneracije nego savršen izgled. Imaju potrebu da se osećaju dobro u vezi sa samim sobom. Vole treninge koje ih odvlače od svakodnevnih problema te usmeravaju na lični razvoj.

Žele individualni pristup, dok na mesto za trening gledaju kao na svoj hram mira.

Idealni instruktori za BodyBalance

BodyBalace instruktori su puni mira, uravnoteženi, i izgledaju snažno i vitko. Njihov srednji do napredni nivo fitnes kondicije im omogućava da sa lakoćom vode vežbače kroz trening.

Mogu se naći među joga, pilates, i Tai Chi instruktorima, kao i u školama gimnastike, i među onima sa iskustvom u sportskom aerobiku.

Les Mills BodyStep

BodyStep je kardio trening koji aktivira muskulaturu čitavog tela i daje dodatnu dozu energije kako fitnes početnicima tako i fitnes veteranima. Osnova ovog treninga je koračanje, poput penjanja i silaženja niz stepenice, što najviše služi oblikovanju nogu i zadnjice.

Kao i ostali Les Mills treninzi, i ovaj je zasnovan na naučnim istraživanjima i propraćen je muzikom, zabavom i dobrim raspoloženjem.

Ciljna grupa za BodyStep

BodyStep ljubitelji tipično žele osećaj komfora i prihvaćenosti, ali takođe žele zabavu i socijalizaciju. Vole osećaj pripadnosti, te zbog toga imaju potrebu da budu prihvaćeni od strane drugih ljudi.

Otvoreni su za sve i vole opuštenu atmosferu, dok prilikom izbora kluba cenu članarine uzimaju kao primarnu vrednost.

Idealni instruktori za BodyStep

Instruktori BodyStep treninga imaju urođen osećaj za koordinaciju pokreta, dinamični su, prijateljski nastrojeni i uvek raspoloženi. Njihova fizička spremnost je na srednjem ili visokom nivou.

Mogu se naći u školama plesa i glume, sportskim timovima, školama gimnastike i sportskog aerobika.

Les Mills BodyJam

BodyJam treninzi su kombinacija najnovijih muzičkih i plesnih trendova koji, osim zabave, pružaju aktivaciju čitave muskulature tela. Koreograf Gandalf Archer-Mills se pobrinuo da trening bude sličniji plesu sa društvom nego jednom običnom treningu.

U srcu BodyJam treninga je muzika različitih stilova: house, hip hop, drum’n’bass, trap i svi stilovi EDM-a.

Ciljna grupa za BodyJam

BodyJam ljubitelji žele zabavu i socijalizaciju, a takođe imaju potrebu da budu prihvaćeni od strane drugih ljudi. Imaju potrebu da budu atraktivni, a ljudima oko sebe zabavni i poželjni.

Vole mesta na kojima je razvijena društvena energija sa različitim oblicima zabavnih aktivnosti. Biraju treninge koji imaju zabavni karakter.

Idealni instruktori za BodyJam

Instruktori BodyJam treninga već imaju svoj stil koji je moderan i vedar, a takođe znaju veoma dobro da plešu. Idealno, ovi instruktori već imaju iskustvo u plesu i sposobni su da savladaju različite stilove igranja koji spadaju u program kako bi bili efektivni treneri i uzori.

Mogu se pronaći u školama za ples i glumu, plesnim i pozorišnim trupama, hiphop i plesnim klubovima, kao i gimnastičarima.

Les Mills Sh'bam

Sh’bam je grupni trening koji u svom srcu ima najnovije muzičke hitove. Ples i zabava zauzimaju glavno mesto, tako da je trening koji se dobija skoro pa neosetan.

Tokom treninga rade se jednostavni plesni pokreti koje mogu uspešno savladati i oni najneiskusniji, dok se u isto vreme sagoreva veliki broj kalorija i gradi samopouzdanje.

Ciljna grupa za Sh'bam

Ljubitelji Sh’bam treninga najviše žele zabavu i socijalizaciju. Imaju pootrebu da budu atraktivni, a ljudima oko sebe zabavni i poželjni. Takođe vole osećaj pripadnosti i žele da budu prihvaćeni od strane drugih.

Vole mesta na kojima je razvijena društvena energija sa različitim oblicima zabavnih aktivnosti. Biraju treninge koji imaju zabavan karakter.

Idealni instruktori za Sh'bam

Tipično za Sh’bam instruktore je da su druželjubivi i ljubitelji zabave. Osim što su fizički spremni i imaju prirodnu skladnost pokreta, moraju da imaju živahne, zabavne ličnosti kako bi mogli da stvore atmosferu sličnu sjajnoj žurci tokom treninga.

Mogu se naći u školama plesa i glume, pozorišnim trupama, i klubovima i asocijacijama za gimnastiku.

Les Mills Core

LES MILLS CORE™ je program inspirisan principima treninga za vrhunske sportiste, zasnovan na naučnim istraživanjima vodećih svetskih Univerziteta i predstavlja revoluciju u razvoju treninga namenjenom jačanju core muskulature.

Razvoj snage, povećanje misićne izdržljivosti i stabilnosti tela, predstavljaju osnov u prevenciji od povreda te pomažu u izgradnji snažnog atletskog tela i to je upravo ono šta vežbače privlači  i vraća ih na ovaj trening.

Sve vežbe koje se koriste tokom treninga imaju različite varijacije kako bi se intenzitet treninga prilagodio i početnicima i vežbačima koji žele izazov.

LES MILLS CORE je dostupan kao trening od 30 ili 45 minuta.

Ciljna grupa za Les Mills Core

Ljubitelji ovo treninga tipično žele savršen izgled, a nije neobično i da žele osećaj moći. Imaju potrebu da izgledaju “savršeno” te su zbog toga spremni na visok nivo discipline i posvećenosti. Vole efikasne treninge koji su zasnovani na naučnim istraživanjima.

Prate trendove, cene kvalitetnu opremu i dobro opremljen prostor.

Idealni instruktori za Les Mills Core

Snažni, fit, i izvajani,

LES MILLS CORE™ instruktori imaju razvijenu core muskulaturu i odlično držanje. Osim što su uzori dobrog fizičkog izgleda, oni su odlični treneri i prirodno se provezuju sa drugim ljudima.

Mogu se naći među personalnim trenerima, trenerima koji su fokusirani na razvoj snage.

Les Mills RPM

RPM je trening na stacionarnom biciklu koji donosi maksimalne rezultate sa minimalnim impaktom na zglobove. Zasnovan na biciklizmu kao takmičarskom sportu, RPM simulira različite terene, od ravnih do brdovitih, i daje vežbačima mogućnost da sami kontrolišu intenzitet treninga.

Osnovni pokreti ovog treninga su sedenje i stajanje tokom vožnje, zatim menjanje položaja ruku, ubrzavanje i usporavanje. Trening služi povećanju kondicije, oblikovanju tela i sagorevanju kalorija i masnih naslaga.

Ciljna grupa za RPM

RPM ljubitelji u isto vreme žele zabavu i socijalizaciju, ali takođe žele i izazove. Imaju potrebu da budu atraktivni, a ljudima oko sebe zabavni i poželjni. Vole mesta na kojima je razvijena društvena energija sa različitim oblicima zabavnih aktivnosti.

Takođe ih privlače raznoliki treninzi visokog intenziteta koji im predstavljaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Idealni instruktori za RPM

RPM instruktori se kreću i izgledaju kao biciklisti. Njihovi pokreti na biciklu su glatki i puni snage, oni su na visokom nivou fizičke spremnosti i kondicije, a takođe su sposobni da inpirišu i motivišu vežbače kroz vožnju reko brda, ravnih terena, planinskih vrhova, i tokom intervalnih treninga. Takođe sa lakoćom kreiraju timsku atmosferu.

Mogu se naći među učesnicima maratona, biciklistima, biciklističkim kuririma, kao i u školama za fizičku edukaciju i među timskim sportistima.

Les Mills The Trip

The Trip je kardio trening na stacionarnom biciklu koji koristi nove tehnološke napretke kako bi od vežbanja napravio doživljaj. Svaki okret pedala je propraćen muzikom i digitalnom projekcijom terena.

Tako da se tokom treninga može voziti po glečeru leda, raditi sprint kroz tekuću lavu, ili voziti kroz grad svemirkog doba. Trening je takav da pruža iskustvo za sva čula, kombinuje zabavu sa vežbanjem i sagoreva veliki broj kalorija.

Ciljna grupa za The Trip

Ljubitelji The Trip treninga tipično najviše žele izazove. Imaju potrebu da budu atraktivni, jaki i nezavisni istovremeno. Privlače ih raznoliki treninzi visokog intenziteta koji im predstavljaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Idealni instruktori za The Trip

The Trip instruktori bi trebalo da su mladi (idealno iz generacije milenijalaca), fizički spremni, samouvereni i prirodno sposobni da motivišu druge. Slobodno se izražavaju, inovativni su, i verovatno imaju iskustvo na pozornici.

Mogu se naći među pozorišnim trupama, manekenskim agencijama, trenerima grupnog fitnesa i Les Mills Grit instruktorima.

Les Mills Tone

Les Mills tone je fitnes program koji kombinuje tri različita tipa treninga u jednu smislenu celinu: kardio trening, core trening i trening snage koji su praćeni odličnom muzikom koja motiviše i podiže nivo energije.

Na ovaj način dobijaju se različiti modeli treninga koji mogu pružiti željene rezultate širokoj ciljnoj grupi.

Veliki broj opcija višeg i nižeg intenziteta koje su za ovaj trening specifične pružaju mogućnost da treningu prisustvuju vežbači sa različitim nivoima fizičke forme, utičući na to da se na kraju treninga osećaju uspešno i zadovoljno.

Efekti ovakovg načina treniranja jesu povećana potrošnja kalorija, oblikovanje i jačanje mišića celog tela sa fokusom na core muskulaturu što dovodi do unapređenje celokupne fizičke forme.

Ciljna grupa za Tone

Lubitelji Les Mills Tone vole osećaj pripadnosti, te zbog toga žude da budu prihvaćeni od strane drugih ljudi.

Otvoreni su za sve i vole opuštenu atmosferu, dok prilikom izbora kluba cenu članarine uzimaju kao primarnu vrednost.

Idealni instruktori za Tone

Instruktori Les Mills Tone treninga su na srednjem ili visokom nivou fizičke spremnosti i u stanju su da demonstriraju pravilno držanje i pravilne tehnike.

Mogu se pronaći među fitnes stručnjacima koji se specijalizuju za cross treninge, strastveno rade i postižu pravilnu tehniku svakog pokreta.

Les Mills Barre

Les Mills Barre je trening inspirisan klasičnim baletom koji uvećava snagu, fleksibilnost i ravnotežu dok u isto vreme omogućava beg iz svakodnevnice.

Kroz pokrete pune elegancije i gracioznosti, Les Mills Barre ojačava muskulaturu tela, a takođe gradi snagu core muskulature. Barre je jedinstveno elegantni trening snage i stabilnosti koji takođe razvija mentalni fokus i razbistrava um.

Ciljna grupa za Barre

Les Mills Barre ljubitelji žude za osećajem regeneracije.

Imaju potrebu da se osećaju dobro u vezi sa samim sobom. Vole treninge koji ih odvlače od svakodnevnih problema te usmeravaju na lični razvoj. Žele individualni pristup, dok na mesto za trening gledaju kao na svoj hram mira.

Idealni instruktori za Barre

Instruktori Les Mills Barre programa su prirodno elegantni i graciozni. Imaju odlično držanje, izrazito su svesni svoga tela i prirodno su topli, pozitivni ljudi. Barre instruktori su moderni i inspirišu druge svojim pokretima, kontrolom pokreta i svojom fleksibilnošću.

Mogu se pronaći među instruktorima i ostalim trenerima sa iskustvom u gimnastici ili plesu, Body/Mind trenerima, kao i među instruktorima plesa i/ili baleta.

Les Mills Sprint

Zasnovan na naučnim istraživanjima, Les Mills Sprint je intervalni trening visokog intenziteta gde je jedina dodatna oprema stacionarni bicikl. Iako kratak, trening je intenzivan i ima minimalan impakt na zglobove.

Les Mills Sprint trening služi da izgradi i razvije vretenaste mišiće, da navikne telo na sagorevanje kalorija, daje brže kardio rezultate, a ima takav uticaj na metabolizam da telo sagoreva kalorije satima nakon treninga.

Ciljna grupa za Sprint

Ljubitelji Les Mills Sprint treninga žele osećaj moći, ali takođe žele i izazove. Imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni.

Spremni su da plate višu cenu članarine i žele da se to zna. Takođe ih privlače raznoliki treninzi viskokog intenziteta koji im predstavljaju izazov i aktiviraju određenu dozu adrenalina.

Idealni instruktori za Sprint

Instruktori Les Mills Sprint programa trebalo bi da su mladi (idealno iz generacije milenijalaca), fizički spremni i atlete, samouvereni i sa prirodnom sposobnošću da se povežu sa različitim tipovima ljudi.

Mogu se naći među Les Mills Grit instruktorima, trenerima, personalnim trenerima, kao i među atletama iz sportskih timova.

Les Mills Grit Strength

Les Mills Grit Strength je visoko intenzivni intervalni trening čiji je cilj da izgradi snagu i razvije mišiće. Vežbe se rade uz različita opterećenja kao i uz težinu sopstvenog tela. Prednosti ovog treninga su naučno dokazane, a svi pokreti koje uključuje su jednostavni za izvođenje, mada izazovni.

Trening brzo razvija snagu, razvija mišiće i ima takav uticaj na metabolizam da telo sagoreva kalorije satima nakon treninga.

Ciljna grupa za Grit Strength

Les Mills Grit Strength ljubitelji žele osećaj moći. Imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni.

Spremni su da plate višu cenu članarine i žele da se to zna.

Idealni instruktori za Grit Strength

Fitnes uzori koji inspirišu ostale svojom snagom i fizikalnošću su idealni Les Mills Grit instruktori.

Mogu se naći među personalnim trenerima, sportistima timskih sportova, i nastavnicima i profesorima fizičkog vaspitanja.

Les Mills Grit Athletic

Les Mills Grit Athletic je visoko intenzivni intervalni trening čiji je cilj da brzo poboljša atletske performanse i razvije telo puno snage, poput pravog atlete.

Grit Athletic trening razvija snagu i eksplozivnost pokreta, poboljšava fitnes performanse, a ima takav uticaj na metabolizam da telo sagoreva kalorije satima nakon treninga.

Ciljna grupa za Grit Athletic

Les Mills Grit Athletic ljubitelji žele osećaj moći. Imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni.

Spremni su da plate višu cenu članarine i žele da se to zna.

Idealni instruktori za Grit Athletic

Fitnes uzori koji inspirišu ostale svojom snagom i fizikalnošću su idealni Les Mills Grit instruktori.

Mogu se naći među personalnim trenerima, sportistima timskih sportova, i nastavnicima i profesorima fizičkog vaspitanja.

Les Mills Grit Cardio

Les Mills Grit Cardio je visoko intenzivni intervalni trening čiji je cilj da poboljša kardiovskularnu izdržljivost i brzinu i maksimizuje sagorevanje kalorija. Trening se sastoji od kombinacije vežbi koje koriste samo težinu sopstvenog tela. Prednosti ovakvog treninga su naučno dokazane, a sve vežbe su jednostavne za izvođenje dok u isto vreme pružaju izazov.

Grit Cardio trening brzo poboljšava kardiovaskularnu izdržljivost, poboljšava brzinu, maksimizuje sagorevanje kalorija, a ima takav uticaj na metabolizam da telo sagoreva kalorije satima nakon treninga.

Ciljna grupa za Grit Cardio

Les Mills Grit Cardio ljubitelji žele osećaj moći. Imaju potrebu da budu fizički i društveno dominantni. Vole treninge na ekskluzivnim mestima gde se mogu izdvojiti i biti primećeni.

Spremni su da plate višu cenu članarine i žele da se to zna.

Idealni instruktori za Grit Cardio

Fitnes uzori koji inspirišu ostale svojom snagom i fizikalnošću su idealni Les Mills Grit instruktori.

Mogu se naći među personalnim trenerima, sportistima timskih sportova, i nastavnicima i profesorima fizičkog vaspitanja.

Les Mills Born to Move 2-3 godine

Born to move za decu od 2 do 3 godine je trening namenski napravljen prema potrebama dece. Rezultat je petogodišnjeg istraživanja, razvoja i testiranja koje je podržano sveobuhvatnim treningom instruktora.

Muzika je sprecijalno napisana za trening, a instruktori kroz pesmu daju uputstva za pokrete. Trening kombinuje inspiraciju i motivaciju sa zabavnim pokretima i dečijom maštom.

Dete sa svojim roditeljem ili starateljem kroz igru i pesmu prolazi kroz različite vežbe i pokrete i tako razvija ravnotežu i svest o svom telu.

Zašto deca vole Born to Move

Program Born to move je napravljen tako da deci bude zabavno, lako, jedinstveno iskustvo i dozvoljava im da oslobode svoju energiju u bezbednoj i radosnoj sredini.

Instrktori su obučeni da animiraju decu, a koreografija je prilagođena uzrastu dece tako da  svako dete može brzo da je savlada i da tako razvija svoje samopouzdanje i nove sposobnosti uz muziku sa jednostavnim, ali zabavnim ritmom.

Idealni instruktori za Born to Move

Instruktori svih Born to Move treninga prvenstveno moraju da vole decu i mlade, i da imaju visok stepen empatije. Moraju znati da animiraju decu kroz igru, a takođe treba da budu i ekspresivni, entuzijastični i radosni.

Takođe treba da imaju prirodnu sposobnost povezivanja sa decom svih uzrasta i želju da motivišu mlade da otkriju radosti fizičke aktivnosti.

Les Mills Born to Move 4-5 godina

Born to move za decu od 4 do 5 godina je trening pun zabave koji pomaže deci da otkriju kako njihova tela rade. Kako tumače muziku i istražuju njen ritam, razvijaju svest o svom telu, sposobnosti koordinacije, ravnoteže, ali i koncentracije.

Trening je namenski napravljen prema potrebama dece. Rezultat je petogodišnjeg istraživanja, razvoja i testiranja koje je podržano sveobuhvatnim treningom instruktora.

Zašto deca vole Born to Move

Trening je zabavan, razvija samopuzdanje i pokreće kako um tako i telo. Kroz tekst pesama, pokreće se dečja mašta, a ples, pokreti i priča se koriste kako bi se deca uživela u svet aktivne igre.

Deca rade sama uz brižno vođstvo instruktora i na taj način lako savladavaju sve pokrete, razvijaju svoje samopouzdanje i nove sposobnosti.

Idealni instruktori za Born to Move

Instruktori svih Born to Move treninga prvenstveno moraju da vole decu i mlade, i da imaju visok stepen empatije. Moraju znati da animiraju decu kroz igru, a takođe treba da budu i ekspresivni, entuzijastični i radosni.

Takođe treba da imaju prirodnu sposobnost povezivanja sa decom svih uzrasta i želju da motivišu mlade da otkriju radosti fizičke aktivnosti.

Les Mills Born to Move 6-7 godina

Born to move za decu od 6 do 7 godina je trening fokusiran više na zabavu nego na striktne vežbe i na taj način razvija osnovne veštine pokreta. Tokom treninga, deca pevajući prolaze kroz jednostavnu koreografiju koja pomaže u razvoju svesti o telu, ravnoteže, koordinacije i kontrole pokreta.

Trening je namenski napravljen prema potrebama dece. Rezultat je petogodišnjeg istraživanja, razvoja i testiranja koje je podržano sveobuhvatnim treningom instruktora.

Zašto deca vole Born to Move

Born to move program je zabavan, pun akcije, gradi veštine i praćen je sjajnom muzikom. Deca će brzo savladati jednostavnu koreografiju, razviti nove veštine, izgraditi samopouzdanje, upoznati nove prijatelje, a zabava neće prestati jer je svaki instruktor obučen da animira decu.

Idealni instruktori za Born to Move

Instruktori svih Born to Move treninga prvenstveno moraju da vole decu i mlade, i da imaju visok stepen empatije. Moraju znati da animiraju decu kroz igru, a takođe treba da budu i ekspresivni, entuzijastični i radosni.

Takođe treba da imaju prirodnu sposobnost povezivanja sa decom svih uzrasta i želju da motivišu mlade da otkriju radosti fizičke aktivnosti.

Les Mills Born to Move 8-12 godina

Born to move za decu od 8 do 12 godina je trening namenski napravljen prema potrebama dece. Rezultat je petogodišnjeg istraživanja, razvoja i testiranja koje je podržano sveobuhvatnim treningom instruktora.

Uz pokrete i vežbe iz plesa, borilačkih veština i joge, deca uče osnove fitnes pokreta. Trening je propraćen najboljom muzikom i zabavnim igrama, a instruktori su obučeni da se prilagode deci, njihovom raspoloženju i nivou energije kako bi svi uživali u treningu.

Zašto deca vole Born to Move

Program namenski napravljen prema potrebama dece je zabavan, pun akcije, sa jednostavnom koreografijom, i sa radom u grupi. Uz odličnu muziku, deca će brzo savladati pokrete što će im pomoći da razviju samopouzdanje i dodatne veštine. Takođe će se zabavljati sa novim prijateljima, a instruktori su obučeni da ih animiraju tako da nikad neće biti dosadno.

Idealni instruktori za Born to Move

Instruktori svih Born to Move treninga prvenstveno moraju da vole decu i mlade, i da imaju visok stepen empatije. Moraju znati da animiraju decu kroz igru, a takođe treba da budu i ekspresivni, entuzijastični i radosni.

Takođe treba da imaju prirodnu sposobnost povezivanja sa decom svih uzrasta i želju da motivišu mlade da otkriju radosti fizičke aktivnosti.

Les Mills Born to Move 13-16 godina

Born to move za decu od 13 do 16 godina je propraćen najnovijim muzičkim hitovima i napravljen tako da brzo poboljša fizičku spremnost mladih. Sastoji se iz kombinacije pokreta i vežbi iz borilačkih veština, plesa, joge i treninga za razvijanje celokupne muskulature i fizičke spremnosti.

Trening je namenski napravljen prema potrebama dece. Rezultat je petogodišnjeg istraživanja, razvoja i testiranja koje je podržano sveobuhvatnim treningom instruktora.

Zašto deca vole Born to Move

Trening je propraćen najnovijim muzičkim hitovima što znači da se mladi neće osećati staromodno ili dosadno. Kombinacija vežbi iz različitih disciplina brže daje rezultate i razvija celokupnu muskulaturu, a rad u grupi pruža mogućnost stvaranja novih prijatelja.

Uz redovnu fizičku aktivnost, razvija se samopouzdanje, fizička spremnost, a takođe ima povoljne efekte na mentalnu spremnost, tako da će mladi moći lakše da savladaju sve izazove koje im pruža svakodnevnica.

Idealni instruktori za Born to Move

Instruktori svih Born to Move treninga prvenstveno moraju da vole decu i mlade, i da imaju visok stepen empatije. Moraju znati da animiraju decu kroz igru, a takođe treba da budu i ekspresivni, entuzijastični i radosni.

Takođe treba da imaju prirodnu sposobnost povezivanja sa decom svih uzrasta i želju da motivišu mlade da otkriju radosti fizičke aktivnosti.