Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

Vaš prvi korak Početni modul

template image

Les Mills početni modul je međunarodno priznata dvodnevna edukacija koja predstavlja prvi korak u karijeri Les Mills instruktora. Na ovoj edukaciji radićete na usvajanju pet ključnih elemenata važnih za instruktora grupnog fitnesa – koreografija, tehnika, koučing, konekcija i performans.

Fokus početnog modula je na usavršavanju prva tri elementa (koreografija, tehnika, koučing) koji će vam pomoći da svoje vežbače bezbedno dovedete do željenih rezultata.

template image

Sada znate Sertifikacija

template image

Uz pomoć trenera koji vas je vodio kroz početni modul pripremićete sve što je potrebno kako biste pokazali da vaš trening zadovoljava visoke Les Mills standarde i da ste u potpunosti spremni da se pridružite najmoćnijem fitnes timu na svetu, koji već sada broji više od 140 000 instruktora.

Les Mills instruktori su uvek i svuda izuzetno traženi, a sertifikat vam otvara mogućnost da pored naše, aplicirate za posao u nekoj od 90 zemalja sveta, gde je Les Mills prisutan u vodećim fitnes centrima.

Učite

Pomoći ćemo vam da napredujete i otkrijete svoje skrivene instruktorske talente

Napredujete

Svakom završenom edukacijom pravite veliki korak napred u vašoj karijeri fitnes instruktora

Drugačiji od drugih

Les Mills instruktori se ističu svojim znanjem, veštinama, fizičkom spremnošću i gracioznosti

template image

Bolja verzija sebe Napredni modul

template image

Proći ćete kroz detaljnu analizu tehnika i koučinga, koja će vam pomoći da postanete master i da u daljem radu svaki vaš trening bude jedinstveno i pozitivno iskustvo za vežbače koji će sa nestrpljenjem čekati svaki sledeći trening.

Otkrićete kako da se na najbolji način povežete sa vežbačima, kako da prepoznate njihove različite osobine, sposobnosti i potrebe, kako bi svaki pojedinac od treninga dobio ono što želi i osećao se uspešnim na kraju.

template image

Nova dimenzija karijere Les Mills Boot Camp

template image

Boot Camp je edukacija drugačija od svih prethodnih: dobićete alate i znanja koji će vam pomoći da svoje iskustvo, znanja i naučna istraživanja koja stoje iza Les Mills treninga lakše prenesete na druge.

Sada kada razumete Les Mills filozofiju, znamo da gorite od želje da prenesete osećaj koji vas drži budnim dugo u noć jer razmišljate kako da svaki sledeći trening bude bolji od prethodnog i da jednog čoveka više zaljubite u fitnes. Spremni ste da postanete trener koji inspiriše i da svakog novog instruktora vodite putem kojim ste i sami prošli.

Les Mills za instruktore

Les Mills instruktori menjaju svet svojom ambicijom, predanosti, odličnom tehnikom i sposobnošću da motivišu druge. Vreme je da postanete superstar instruktor.