Pravo na odustajanje

Obaveštenje o odustajanju do 7 kalendarskih dana od prijave: povraćaj punog iznosa sredstava

Obaveštenje o odustajanju 4 ili više nedelja pre početka modula: povraćaj sredstava umanjen za 10%

Obaveštenje o odustajanju 2 do 4 nedelje pre početka modula: promena modula istog programa i povraćaj sredstava umanjen za 25%

Obaveštenje o odustajanju manje od 2 nedelje pred početak programa: nema povraćaja novca budući da su materijali već dostavljeni

Ako Vas zdravstveno stanje sprečava, možete biti prebačeni da sledeći modul istog programa ukoliko dostavite potvrdu lekara. Ova promena se dodatnon naplaćuje 20EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Odustajanje neće biti prihvaćeno ukoliko se desi posle 15:30 časova 1 dan pre početka modula. Ovo će biti tretirano kao izostanak.

Molimo da imate u vidu da ukoliko izostanete bez prethodnog obaveštenja ne postoji pravo na povraćaj novca.
Obaveštenja o odustajanju moraju se dostaviti putem email-a (kontakt@ifit.rs) ili pismeno.

Molimo da imate u vidu da je potrebam minimalan broj kandidata kako bi se modul edukacije održao. Shodno tome Les Mills i iFit zadržavaju pravo na otkazivanje modula do 10 kalendarskih dana pre početka modula. U ovom slučaju, biće ponuđena opcija promene modula.

Posetom ili kupovinom putem iFit vebsajta, korisnik prihvata uslove korišćenja iFit-a. Molimo korisnike da ih pažljivo pročitaju budući da su to pravila koja iFit primenjuje.

iFit zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja menja i dopunjava uslove korišćenja.