Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Body Combat Reinvented

Body Combat Invincible Nepobediv već 20 godina

Body Combat je zasnovan na naučnim istraživanjima i neprestano se usavršava, ostajući najpopularniji svetski trening program inspirisanim borilačkim veštinama.

Opstanak fitnes industrije

Intenzivan cardio pik i core trening ekvivalentan je treningu od 1700 trbušnjaka. Ove rezultate je teško nadmašiti. 

Nauka na vašoj strani

Mi smo dokazali. Efekati grupnog treninga motivišu vaše vežbače, a rezultati su neizostavni i vidljivi.

Postavite visoke ciljeve

Lak za poslovnu implementaciju. Jednostavni pokreti lako se uče. Osigurajte vašem fitnes centru siguran uspeh.  

Želite da vas fitnes centar postane nepobediv?

template image

Body Combat Reinvented Novo izdanje Body Combata je pred vama

template image

Naš grupni program se neprestano razvija. Body Combat je sada lakše nego ikad implementirati u vaš fitnes centr, a pristupačniji je i vašim članovima. Butici koji u svojoj ponudi imaju boks i borilačke suočavaju se sa visokim zahtevima koje pred njih postavljaju mlađe generacije. Bodi Combat za vas predstavlja savršen program da parirate buticima i privučete novu generaciju članova.

Otkrijte zašto će Body Combat dovesti do zadržavanja članova u vašem fitnes centru. Putem linka preuzmite PDF format sa svim potrebnim informacijama.

Preuzmite PDF

Body Combat trening

Body Combat

Les Mills Body Combat je trening inspirisan borilačkim veštinama, koji aktivira sve mišiće tela.  Oblikuje mišiće i povećava nivo fizičke spremnosti.

Benefiti Body Combat treninga

Svaki Body Combat trening sastavljen je od različitih vežbi inspirisanih borilačkim veštinama. Oblikuje i jača mišiće ruku, nogu leđa i ramena. Jača core i povećava izdržljivost. Utiče na fizičku i mentalnu snagu.

Body Combat dostupan svima

Body Combat trening je prilagođen svim nivoima fizičke spremnosti. Pruža veliki broj opcija početnicima i izazova onima koji su već u treningu.

Nastavite da se razvijate zajedno sa Les Millsom

360 stepeni poslovna podrška

Stručna konsultantska podrška i kompletan marketing materijal, pomoćiće vam da unapredite poslovanj, a klijentima pružite nezaboravno iskustvo Body Combata.

Zasnovan na naučnim istraživanjima

Svaki Body Combat trening bazira se na naučnim istraživanjima. Svaku vežbu je proverio globalni tim eksperata, kako bi vežbačima pružili zahtevane rezultate.

Inspirativni marketing

Pružamo vam pristup bazi od preko 3000 marketing resursa, koje možete iskoristiti za Body Combat kampanju u vašem fitnes centru, a uz to dobijate i globalnu marketing podržku našeg tima, koji će vam biti na raspolaganju.

Zakažite sastanak kako bi ste dobili više informacija o uvođenju Body Combata u ponudu vašeg fitnes centra