Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

LES MILLS SISTEM 360 stepeni poslovne podrške vašem poslovanju

template image

Partnerstvo sa nama pruža 360 stepeni poslovne podrške vašem poslovanju.

Podrška podrazumeva vodeće svetske treninge zasnove na naučnim istraživanjima, osnovnu i kontinuiranu edukaciju instruktora, kao i alate za menadžment, marketing i prodaju.

Sve ovo će vam omogućiti da privučete nove, zadržite postojeće članove i tako svoje poslovanje podignete na viši nivo.

template image

LES MILLS INSTRUKTORI Inspiracija, motivacija, profesionalizam

template image

Naš tim broji više od 140 000 instruktora širom sveta. Ponosimo se kada vidimo u kojoj meri je svaki od njih profesionalan, entuzijastičan, strastven i posvećen čak i najsitnijim detaljima.

Svaki instruktor dobija pristup najsavremenijim treninzima, edukacijama koje se održavaju u svakom kvartalu i radionicama koje im pomažu da budu najbolji u tome što rade. Učimo ih kako da motivišu članove, te da prilikom svakog treninga stvaraju jedinstveno fitnes iskustvo svakom od njih.

template image

LES MILLS TRENINZI Zasnovani na naučnim istraživanjima

template image

Rezultati su ključni za Les Mills filozofiju: težimo ka tome da treninzi budu pre svega bezbedni, a zatim i efektni. Svaki od njih zasniva se na naučnim istraživanjima, u čijem razvoju učestvuju globalni tim istraživača, doktori nauka iz oblasti sporta, kao i kreativni direktori i muzički producenti.

Sa 20 različitih Les Mills treninga obuhvatamo različite ciljne grupe koji za cilj imaju da inspirišu, angažuju i motivišu vaše članove bez obzira na njihovu starosnu dob, interese i ciljeve.

template image

LES MILLS MARKETING Marketing koji motiviše

template image

Pomoći ćemo vam da započnete sa marketingom koji jasno komunicira sa željenim ciljnim grupama. U svakom trenutku imate pristup bazi sa marketing resursima koje su kreirali lideri u ovoj oblasti. Svi resursi su visokog kvaliteta, konstantno se ažuriraju i možete ih koristiti kad god poželite.

Ovo uključuje i redovne kampanje za promociju novih izdanja treninga, ali i one koje se fokusiraju na vaše poslovanje i utiču na motivaciju instruktora i članova vašeg fitnes centra.

Les Mills sistem

Kontaktirajte nas ukoliko želite da napravimo besplatnu analizu vašeg poslovanja i akcioni plan za unapređenje grupnog fitnesa uz pomoć Les Mills sistema.