Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

NOVI NIVO TRENINGA Les Mills SmartBar

template image

SmartBar ne nalikuje bilo čemu do sad viđenom u fitnes industriji. Kombinujući vrhunski ergonomski dizajn sa jakom i izdržljivom konstrukcijom, dobili smo fitnes opremu najvišeg kvaliteta.

Jedinstveni pokretni zubi čine zamenu ploča brzom i jednostavnom, ubrzavajući promenu. Rotirajući krajevi osiguravaju neometano kretanje i obezbeđuju mišićnu izolaciju.

Ergonomski dizajn ploča, kao i sličnost sa ručnim tegovima, omogućava različite varijacije tokom treninga, kao i bolju integraciju funkcionalnih pokreta.

SmartBar je svoju primenu našao kako u grupnom, tako i u personalnom fitnesu.

template image

DIZAJNIRAN ZA REZULTATE Les Mills SmartStep

template image

SmartStep integriše najnoviju tehnologiju opreme i automatski unapređuje efikasnost izvođenja pokreta. Korisnici mogu bezbedno da skoče, udobno da legnu, pa čak i da povećaju otpornost korišćenjem stepa na nagibu.

Sistem zaključavanja olakšava i pojednostavljuje prelaze između vežbi, tako da korisnici mogu da izvuku maksimalne benefite iz treninga. Neklizeća površina sa više pravaca obezbeđuje bolji stisak, a površina ostaje meka na leđima i rukama što sklekove van stepera čini mnogo udobnijim. Vizuelna uputstva poboljšavaju istezanje i pozicioniranje stopala što uvećava aktivaciju mišića.

Budući da se može složiti uredno i kompaktno (bez potrebe za postoljem), SmartStep ne zauzima veliki deo prostora. Idealan je za upotrebu u grupnom fitness studiju, na podu teretane i drugim mestima.

SmartStep je bez sumnje sinonim za visokokvalitetnu fitnes opremu.

template image
template image

SAVRŠEN BALANS Les Mills MBX Mat

template image

Dizajniran kao strunjača za fitnes i joga treninge, MBX Mat je osmišljen tako da izdrži komercijalnu upotrebu u fitnes centru, pritom zadržavjući udobnost i obezbeđujući optimalne rezultate treninga.

Napravljen od ekološkog PVC-a visokog nivoa gustine, MBX Mat obezbeđuje vrhunsko prijanjanje bez obzira da li je mokar ili suv. Jedna strana daje optimalnu ravnotežu i stabilnost za joga i Balance treninge. Druga strana ima anti-kliznu oblogu te tako sprečava i najmanje proklizavanje.

Poravnanje tela i ciljane zone pomažu u preciznom pomeranju kako bi se poboljšale performanse treninga, a takođe se lako savija na pola kako bi zaštitio kolena ili laktove za vežbe visokog intenziteta. MBX Mat se može okačiti, uviti ili saviti kako ne bi zauzimao puno mesta.

template image

Dizajnirana za optimalnu fleksibilnost Les Mills SmartBand

template image

Les Mills SmartBand je na samom vrhu inovacija u fitnesu. Dizajniran po uputima naučnih istraživanja, SmartBand daje pun intenzitet, fleksibilnost i opseg pokreta čak i tokom najintenzivnijih treninga, a takođe je izuzetno otporan i izdržljiv.

Za razliku od tradicionalnih ekspandera, SmartBand pruža jednak otpor tokom čitavog pokreta zahvaljujući načinu izrade. Ravnog je oblika što sprečava probleme uvijanja tokom treninga, dok Les Mills logo označava njegovu sredinu radi lakšeg pozicioniranja. SmartBand ručke su fleksibilne što pruža dodatnu udobnost i sigurnost pri njihovom korišćenju, kao i mogućnost kombinacije sa dodatnim rekvizitima na lak način.

Napravljen od livene plastike, SmartBand je dizajniran u skladu sa standardima najvišeg kvaliteta što ga čini pogodnim čak i za komercijalno okruženje jednog kluba.

oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills
oprema les mills smartband

Les Mills oprema

Podržana naukom i višegodišnjim istraživanjima, Les Mills oprema predstavlja inovaciju u svetu fitnesa. Postavite se na čelo svih svetskih trendova.