Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

Let’s Bands Efikasne, ekonomične, kvalitetne i lako prenosive

template image

Let’s Bands elastične trake za vežbanje predstavljaju efektivno rešenje za fitnes centre svih veličina, personalne i kondicione trenere, rekreativne vežbače, kao i za trening u rehabilitacione svrhe. Zahvaljujući različitim nivoima otpora, kao i svojoj izdržljivosti, Let’s Bands su prilagodljive za svaki nivo fizičke spremnosti.

Poseti online shop

template image

Kvalitet i efikasnost Prednosti Let’s Bands

template image

  • Svestranost i mogućnost lakog prilgođavanja različitim tipovima vežbača i nivoima fizičke spremnosti
  • Bezbedni, kvalitetni, efektivni, lakoprenosiv rekvizit svetskog brenda koji pruža privlačne, svestrane i prilagodljive programe treninga koji se mogu vršiti bilo gde
  • Let’s Bands nudi profesionalne edukacije koje pružaju dubinsko znanje o načinima njihovog korišćenja
  • Mobilna aplikacija i online resursi pružaju konstantan pristup vođenim treninzima i video prikazima različitih pokreta

Poseti online shop

template image
template image

Osnažene tehnologijom Let’s Bands online resursi

template image

Let’s Bands mobilna aplikacija pruža vam konstantan pristup listi vežbi koje su prilagođene različitim nivoima fizičke spremnosti i različitim željenim ciljevima. Svaka vežba je propraćena video i pisanim uputstvom i kategorisana u jednu od oblasti: zagrevanje, donji deo tela, gornji deo tela, istezanje.

Pristup vođenim treninzima takođe imate putem zvaničnog Let’s Bands vebsajta. Preko 600 vežbi deo su različitih treninga koji su kategorizovani po načinu treninranja, ali i po delovima muskulature koje aktiviraju.

Poseti online shop

template image

Let’s Bands akademija Inspirisano naukom o pokretu i ljudskom telu

template image

Edukacije vam omogućavaju da bezbedno i efektivno realizujete različite tipove treninga uz korišćenje Let’s Bands elastičnih traka za vežbanje. Iskusni Let’s Bands treneri preneće vam kjlučna teorijska i praktična znanja, kao i pravilne tehnike uz pomoć kojih ćete biti u mogućnosti da sprovodite efikasne i kvalitetne kondicione, rehabilitacione, fitnes programe, kao i programe u svrsi poboljšanja sportskog performansa.

Celokupan Let’s Bands sistem uključuje kako i tehnike korišćenja Let’s Bands, tako i metodologiju koja koristi veliki broj funkcionalnih vežbi i slobodnog pokreta čime se otvara mogućnost da trening bude realizovan bilo kada, bez obzira na lokaciju.

Pri uspešnom završetku edukacije, dobićete međunarodno priznat sertifikat i bićete u mogućnosti da osmislite i izvršite efektivan i bezbedan trening različitim tipovima vežbača.

Poseti online shop

Let's Bands oprema

Iskoristite sve prednosti Let’s Bands elastičnih traka – od njihove male veličine, kvaliteta, pa sve do efektivnosti koja vašim klijentima pruža odlične rezultate.