Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

Jednostavan i efikasan TRX Fit

template image

Model TRX Fit je savršen za rekreatvne vežbače koji žele luksuz efektivnih treninga bilo kada i bilo gde. Model je pogodan kako za početnike, tako i za iskusnije vežbače zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja svim nivoima fizičke spremnosti.

Dizajniran tako da se može koristiti kako u prirodi, tako i fitnes centru, TRX Fit pruža trening koji aktivira čitavu muskulaturu tela. Budući da se tokom treninga koristi isključivo težina sopstvenog tela i sila gravitacije, TRX trening je moguće prilagoditi kako fizičkoj spremnosti i mogućnostima, tako i različitim fitnes ciljevima.

Poseti online shop

template image

Izdržljiv, dugovečan, prilagodljiv TRX Pro

template image

TRX Pro rekvizit je jedan od najsvestranijih i najnaprednijih TRX rekvizita. Koriste ga profesionalni sportisti, personalni i kondicioni treneri, a svoju primenu je našao i u svetu rekreativnog fitnesa. TRX trening aktivira čitavu muskulaturu tela i može se prilagoditi svim tipovima vežbača.

Najizdržljiviji TRX rekvizit ikada napravljen, pogodan je za intenzivnu upotrebu. TRX Pro je jednako kvalitetan kada se koristi za personalni trening, treninge u manjim ili u većim grupama. Održavanje je izuzetno lako, zahvaljujući kako karakteristikama TRX Pro modela, tako i gumenim ručkama koje imaju antibakterijske karakteristike.

Poseti online shop

template image
template image

Profesionalnog kvaliteta i efikasnosti TRX Pro C4

template image

Više od jedne decenije istraživanja i testiranja rezultiralo je TRX rekvizitom koji traje i kada je izložen svakodnevnoj, intenzivnoj komercijalnoj upotrebi. Prevashodno je dizajniran za fitnes centre sa velikom fluktuacijom vežbača koji ga koriste kako za personalni, tako i za grupni trening.

TRX Pro C4 predstavlja izuzetno isplativu investiciju za fitnes centre, ali i personalne i kondicione trenere koji žele da u svoju ponudu uvrste jedan od trenutno najpopularnijih treninga na svetu.

Poseti online shop

template image

Inovativan, prilagodljiv, efikasan TRX Rip

template image

TRX Rip izrađen je od kvalitetnih i izdržljivih materijala pogodnih za upotrebu u komercijalne svrhe. Zasnovan na inovativnom sistemu otpora trake, idealan je za razvijanje ravnoteže, rotacione snage, ojačavanje core muskulature i uvećanje nivoa fizičke kondicije.

Pogodan je za fitnes klubove, personalne i kondicione trenere i profesionalne sportiste, a takođe se može prilagoditi i rekreativnim vežbačima. Budući da je lako prenosiv, možete ga koristiti bez obzira na to gde se nalazite.

TRX Rip se sastoji od Rip palice, trenažne elastične trake koja pruža otpor i sigurnosne trake koja fiksira položaj rekvizita. Svrstava se među najefektivnije rekvizite za funkcionalne i treninge za core muskulaturu, dok je istovremeno dugovečan, istrajan i lak za održavanje.

TRX oprema

TRX oprema ostaje u svom originalnom stanju čak i pri komercijalnoj upotrebi. Unapredite svoje poslovanje i lični trening opremom svetskog kvaliteta i efektivnosti.