Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

 • Body Combat početni modul – Online

  Šifra: PMBC

  46.800,00RSD ( ≈390EUR)

  15 na zalihama

 • MEĐUNARODNO PRIZNAT SERTIFIKAT
  PLAĆANJE NA TRI ILI ŠEST MESEČNIH RATA
 • Ova edukacija predstavlja prvi korak u karijeri Body Combat instruktora. Bilo da ste fitnes trener ili ljubitelj fitnesa, dobićete praktično znanje o vođenju treninga koje će vam pomoći da postanete "rock-star" fitnes instruktor.

Les Mills

Body Combat početni modul

Koliko puta ste bili oduševljeni gledajući instruktora na bini i pitali se kako je moguće da sa takvom lakoćom i uživanjem savršeno izvodi vežbe u ritmu muzike? Na koji način uspeva da te vežbe radi maksimalnim intenzitetom, a da pritom komunicira sa svim vežbačima u sali, da im daje odlične savete i pravi atmosferu koja ljude zaljubljuje u trening?

Sigurno ste u jednom trenutku zamislili sebe na njegovom mestu?

Imamo sjajnu vest za vas: čitajući ovaj tekst napravili ste prvi korak ka ostvarenju vaših želja, a sledeći korak je Les Mills početni modul! To je edukacija na kojoj ćete dobiti odgovore na sva pitanja, ali i mnogo više od toga.

template image

BODY COMBAT POČETNI MODUL Šta ćete naučiti?

template image

Naučićete kako da koristite 5 ključnih elemenata koji će vam pomoći da postanete “rock-star” instruktor i dostignete fitnes nivo uz koji će svaki vaš trening biti jedinstveno fitnes iskustvo za vežbače.

Saznaćete više o psihologiji koja stoji iza uspešnog instruktora, uticaju muzike na motivaciju i rezultat treninga, i osetićete kako izgleda biti deo lokalne i globalne Les Mills zajednice.

Sve naučeno ćete odmah na edukaciji praktično primenjivati i imati konstantan feedback trenera. Na kraju početnog modula vas očekuje prezentacija, na osnovu koje se dobija feedback i akcioni plan radi pripreme za sertifikaciju.

Pet ključnih elemanata

Tokom dva dana, vaš trener na početnom modulu će teorijski i praktično prolaziti kroz lekcije koje će vam pomoći da lakše savladate i demonstrirate 5 ključnih elemenata Body Combat treninga:

Koreografija

Tehnika

Koučing

Konekcija

Performans

template image

BODY COMBAT POČETNI MODUL Kako izgleda sertifikacija?

template image

Les Mills Body Combat sertifikat predstavlja potvrdu usvojenog znanja svih 5 ključnih elemanata Body Combat treninga.

Kriterijumi koji se ocenjuju prilikom sertifikacije predstavljeni su tokom početnog modula, a u skladu sa akcionim planom – instruktor ima rok od 6 meseci da se pripremi, snimi i pošalje video u kojem vodi trening. Tokom pripreme za sertifikaciju trener vam je dostupan za konsultacije bez dodatnih troškova.

template image

BODY COMBAT Međunarodno priznat sertifikat

template image

Nakon pregledanog videa koji ste nam poslali, tim za sertifikaciju priprema i šalje detaljan feedback u kojem je navedeno šta je instruktor uspešno savladao, a šta može dodatno unaprediti. Ukoliko su ispunjeni svi kriterijumi, dobijate oficijalni Les Mills sertifikat za Body Combat instruktora koji je priznat u više od 100 zemalja sveta.

template image

LES MILLS Personalizovana iOS/Android aplikacija za Les Mills instruktore

template image

Nakon registracije na Body Combat početni modul, dobijate pristup personalizovanoj mobilnoj aplikaciji na kojoj se nalaze edukativni resursi, kao i digitalni resursi aktuelnog izdanja treninga (muzika za trening, video masterclass-a, skripta za vođenje treninga).

Sve ovo će vam biti potrebno kako biste se uspešno pripremili za pohađanje početnog modula.

Kada počnete sa vođenjem treninga, mobilna aplikacija je ujedno i mesto gde će se nalaziti sve što vam je potrebno za rad: od muzike za treninge, gde možete kreirati svoje omiljene plejliste i mikseve, do video saveta koje za vas pripremaju najbolji Les Mills instruktori širom sveta.

POGODNOSTI Plaćanje na 3 ili 6 jednakih mesečnih rata i bez provizija za uplate iz inostranstva

Znamo da su neki od vas na početku fitnes karijere i da je svaka vrsta podrške dobrodošla. Zato dajemo mogućnost da se edukacija plati na 3 ili 6 jednakih mesečnih rata, za šta je potrebno posedovati platnu karticu.

Prva rata se plaća najkasnije 10 dana pre početka edukacije, a druga i treća nakon mesec odnosno nakon dva meseca od datuma kada ste platili prvu ratu. Po istom principu se vrši plaćanje i na šest mesečnih rata.

Ukoliko početni modul želite da platite na 3 ili 6 mesečnih rata, kontaktirajte nas putem emaila: finansije@lesmillsbalkan.com

Želim više informacija

Vaš sledeći korak Šta vas očekuje nakon prijave na Body Combat početni modul

Nakon što izvršite registraciju, od nas dobijate e-mail sa potrebnim informacijama, a 7 dana pre početka modula dobićete i instrukcije kako da aktivirate mobilnu aplikaciju i preuzmete digitalne resurse, kako biste počeli sa pripremom za pohađanje početnog modula.

Nakon toga će vas kontaktirati i trener koji vodi početni modul radi zakazivanja video poziva na kojem ćete se upoznati i proći kroz sve što je potrebno kako bi praćenje modula bilo što uspešnije.

BODY COMBAT POČETNI MODUL Poslednji rok za prijavu

Registraciju možete izvršiti najkasnije do 27.05.2024. godine. Kako je broj mesta za učešće na edukaciji ograničen, zadržavamo pravo da registracije zatvorimo pre navedenog roka.

Sada kada znate kako počinje putovanje kroz karijeru “rock-star” instruktora, kliknite na link da se prijavite i postanete deo najvećeg fitnes tima na svetu!