Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

 • Les Mills Tone Početni Modul – Online

  Šifra: PMLMTN

  46.800,00RSD ( ≈390EUR)

  15 na zalihama

 • MEĐUNARODNO PRIZNAT SERTIFIKAT
  PLAĆANJE NA TRI ILI ŠEST MESEČNIH RATA
 • Les Mills Tone početni modul je edukacija koja predstavlja prvi korak ka sertifikaciji za instruktora Les Mills Tone treninga. Bilo da ste fitnes instruktor, personalni trener, sportista ili ljubitelj fitnes treninga, dobićete sveobuhvatno znanje (teorijsko i praktično) koje će vam pomoći da svaki trening bude jedinstveno i pozitivno iskustvo vašim vežbačima.

Les Mills

Les Mills Tone Početni Modul

Koliko puta ste bili oduševljeni gledajući instruktora na bini i pitali se kako je moguće da sa takvom lakoćom i uživanjem savršeno izvodi vežbe u ritmu muzike? Na koji način uspeva da te vežbe radi maksimalnim intenzitetom, a da pritom komunicira sa svim vežbačima u sali, da im daje odlične savete i pravi atmosferu koja ljude zaljubljuje u trening?

Sigurno ste u jednom trenutku zamislili sebe na njegovom mestu?

Imamo sjajnu vest za vas: čitajući ovaj tekst napravili ste prvi korak ka ostvarenju vaših želja, a sledeći korak je Les Mills početni modul! To je edukacija na kojoj ćete dobiti odgovore na sva pitanja, ali i mnogo više od toga.

template image

LES MILLS TONE POČETNI MODUL Šta ćete naučiti?

template image

Naučićete kako da koristite 5 ključnih elemenata koji će vam pomoći da postanete “rock-star” instruktor i dostignete fitnes nivo uz koji će svaki vaš trening biti jedinstveno fitnes iskustvo za vežbače.

Saznaćete više o psihologiji koja stoji iza uspešnog instruktora, uticaju muzike na motivaciju i rezultat treninga, i osetićete kako izgleda biti deo lokalne i globalne Les Mills zajednice.

Sve naučeno ćete odmah na edukaciji praktično primenjivati i imati konstantan feedback trenera. Na kraju početnog modula vas očekuje prezentacija, na osnovu koje se dobija feedback i akcioni plan radi pripreme za sertifikaciju.

Pet ključnih elemanata

Tokom dva dana, vaš trener na početnom modulu će teorijski i praktično prolaziti kroz lekcije koje će vam pomoći da lakše savladate i demonstrirate 5 ključnih elemenata Les Mills Tone treninga:

Koreografija

Tehnika

Koučing

Konekcija

Performans

template image

LES MILLS TONE POČETNI MODUL Kako Izgleda sertifikacija?

template image

Les Mills Tone sertifikat predstavlja potvrdu usvojenog znanja svih 5 ključnih elemanata Body Balance treninga.

Kriterijumi koji se ocenjuju prilikom sertifikacije predstavljeni su tokom početnog modula, a u skladu sa akcionim planom – instruktor ima rok od 6 meseci da se pripremi, snimi i pošalje video u kojem vodi trening. Tokom pripreme za sertifikaciju trener vam je dostupan za konsultacije bez dodatnih troškova.

template image

LES MILLS TONE Međunarodno priznat sertifikat

template image

Nakon pregledanog videa koji ste nam poslali, tim za sertifikaciju priprema i šalje detaljan feedback u kojem je navedeno šta je instruktor uspešno savladao, a šta može dodatno unaprediti. Ukoliko su ispunjeni svi kriterijumi, dobijate oficijelni Les Mills sertifikat za Les Mills Tone instruktora koji je priznat u više od 100 zemalja sveta.

template image

LES MILLS Personalizovana iOS/Android aplikacija za Les Mills instruktore

template image

Nakon registracije na Les Mills Tone početni modul, dobijate pristup personalizovanoj mobilnoj aplikaciji na kojoj se nalaze edukativni resursi, kao i digitalni resursi aktuelnog izdanja treninga (muzika za trening, video masterclass-a, skripta za vođenje treninga).

Sve ovo će vam biti potrebno kako biste se uspešno pripremili za pohađanje početnog modula.

Kada počnete sa vođenjem treninga, mobilna aplikacija je ujedno i mesto gde će se nalaziti sve što vam je potrebno za rad: od muzike za treninge, gde možete kreirati svoje omiljene plejliste i mikseve, do video saveta koje za vas pripremaju najbolji Les Mills instruktori širom sveta.

POGODNOSTI Plaćanje na 3 i 6 jednakih mesečnih rate i bez provizija za uplate iz inostranstva

Znamo da su neki od vas na početku fitnes karijere i da je svaka vrsta podrške dobrodošla. Zato dajemo mogućnost da se edukacija plati na 3 i 6 jednakih mesečnih rata za šta je potrebno posedovati platnu karticu.

Prva rata se plaća najkasnije 10 dana pre početka edukacije, a druga i treća nakon mesec odnosno nakon dva meseca od datuma kada ste platili prvu ratu.

Ukoliko početni modul želite da platite na 3 ili 6 mesečnih rata, kontaktirajte nas putem emaila: finansije@lesmillsbalkan.com

Želim više informacija

Vaš sledeći korak Šta vas očekuje nakon prijave na Les Mills Tone početni modul

Nakon što izvršite registraciju, od nas dobijate e-mail sa potrebnim informacijama, a 7 dana pre početka modula dobićete i instrukcije kako da aktivirate mobilnu aplikaciju i preuzmete digitalne resurse, kako biste počeli sa pripremom za pohađanje početnog modula.

Nakon toga će vas kontaktirati i trener koji vodi početni modul radi zakazivanja video poziva na kojem ćete se upoznati i proći kroz sve što je potrebno kako bi praćenje modula bilo što uspešnije.

LES MILLS TONE POČETNI MODUL Poslednji rok za prijavu

Registraciju možete izvršiti najkasnije do 26.02.2024. godine. Kako je broj mesta za učešće na edukaciji ograničen, zadržavamo pravo da registracije zatvorimo pre navedenog roka.

Sada kada znate kako izgleda put do sertifikovanog Les Mills Tone instruktora, kliknite na link da se prijavite i time postanete deo najvećeg fitnes tima na svetu!