Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

ClubCount Menadžment grupnog fitnesa

Povratite kontrolu i vreme koje gubite administrativnim poslovima uz pomoć sveobuhvatnog online menadžment sistema za pravljenje rasporeda treninga, izveštavanje i isplaćivanje instruktora. Ovaj intuitivni online sistem zamenjuje zastarele prakse poslovanja i na taj način vam omogućava da u relnom vremenu procenite sve performanse vašeg kluba, na nivou treninga i instruktora. ClubCount vam omogućava da lako identifikujete oblasti koje možete poboljšati zarad uvećanja profita.

Online kreiranje rasporeda treninga

Napravite rasporede optimizovane za mobilne telefone pune stila i postavite ih na svoj sajt. Pravovremenske informacije garantuju vašim članovima najažurniji online raspored.

Kalkulacija isplativosti treninga

Ispratite performans svakog treninga pojedinačno. Analziom posećenosti dobijate uvid u kojoj zoni isplativosti se trening nalazi, koliko vas trening košta po članu i koliki je ukupan trošak za određeni period.

Postavljanje i praćenje targeta

U zavisnosti od veličine studija, softver automatski prati maksimalne kapacitete svakog treninga dok vam daje mogućnost da za svaki trening ponaosob postavite targete u zavisnosti od termina u kojem se trening održava (jutro, podne, veče).

Obračun plata instruktora

Bez obzira na koji način obračunavate plate i stimulišete instruktore, možete postaviti kriterijume na osnovu kojih ćete u realnom vremenu imati uvid u trenutnu zaradu instruktora ili za određeni vremenski period.

Napredna analitika za treninge

Dostupan je veliki broj izveštaja i analiza kojim se odvojeno mogu pratiti kako treninzi, tako i instruktori na različitim nivoima i za definisani period, kao i uporedna analiza po mesecima i godinama.

Multilokacija

ClubCount vam bez dodatnih troškova omogućava da pratite poslovanje svih lokacija na kojima poslujete kao i mogućnost da definišete instruktore koji su angažovani na određenoj lokaciji.

ClubCount

Uklonite zastarele prakse poslovanja. Uz ClubCount možete da umanjite vreme koje trošite na administrativne poslove i posvetite se unapređenju vašeg kluba.