Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

TRX trening sistem Budžetsko rešenje svetskih standarda prilagodljivo razvoju poslovanja

template image

Uz minimalnu investiciju i izuzetno lako održavanje opreme, TRX trening sistemom se postiže maksimalna funkcionalnost prostora, bilo da je fitnes centar manje ili veće kvadrature, dok vaši članovi dobijaju inovativan trening zasnovan na naučnim istraživanjima.

Kao svetski trend i inovacija u fitnesu, TRX trening sistem fitnes centru donosi jedan nov, drugačiji i veoma efektivan način treniranja čiji kvalitet je univerzalno prepoznatljiv.

template image

Prednosti TRX treninga Mala investicija bez velikih zahteva sa značajnom povratnom vrednošću

template image

  • Uz minimalnu investiciju, dobijate veliku povratnu vrednost koja se odnosi ne samo na poslovanje centra, nego i na ukupno zadovoljstvo članova
  • Vaš fitnes centar će biti dodat na listu fitnes centara na zvaničnom TRX sajtu
  • TRX oprema zauzima neznatno malu površinu, održavanje je minimalno i u sebe ne uključuje zamenu delova, a upotreba je bezbedna za sve članove
  • Edukacija trenerskog tima po svetskim standardima

template image
template image

TRX oprema Dugotrajna, efikasna, izdržljiva, laka za održavanje

template image

Budući da TRX rekviziti imaju svoje korene u vojnoj upotrebi, bezbedni su i u najekstremnijim uslovima vežbanja, a antibakterijska guma na kontaktnim površinama otklanja neophodnost prebrisavanja posle svake upotrebe.

Za izradu celokupnog asortimana TRX brenda korišćeni su samo najkvalitetniji materijali, tako da je mogućnost kvara minimizovana.

template image

TRX trening edukacije Zasnovane na naučnim istraživanjima po svetskim standardima

template image

Kako biste lako uvrstili TRX treninge u svoju ponudu, nudimo vam edukaciju kroz koju će vaš instruktorski tim naučiti kako da pravilno i bezbedno koristi TRX rekvizite, kako da planira i programira treninge bez obzira da li se radi o grupnim ili individualnim treninzima.

template image

TRX Mape Personalizovan plan treninga za svakog člana

template image

TRX Mape daju vam mogućnost da vaš svaki član dobije personalizovan trening na jednom izrazito ličnom nivou. TRX Mape skeniraju pokret i zatim stvaraju preporuke za vežbe i trening koji odgovara upravo toj osobi.

Članovi koji nikada nisu imali personalizovan trening na ovaj način mogu da ga dobiju.

TRX za fitnes centre i studije

Pružite svojim članovima efektivan, kvalitetan trening koji je sve traženiji u svetu. Opremite svoj fitnes centar u skladu sa svim svetskim trendovima i standardima.