template image
template image

TRX za lični trening Sveobuhvatno rešenje za lični trening

Bez obzira na to gde se nalazite – kod kuće, u prirodi, u fitnes centru – uz pomoć TRX rekvizita možete iskombinovati trening koji će za kratko vreme angažovati celokupnu muskulaturu tela, te na taj način pomoći da imate redovnu fizičku aktivnost i da ostanete u formi.

template image

TRX za lični trening Prednosti TRX treninga

  • Uz minimalnu investiciju, dobijate rekvizit koji je lako prenosiv i može se koristiti gde god da se nalazite
  • Na raspolaganju možete imati TRX aplikaciju koja sadrži vođene treninge koje su kreirali priznati svetski stručnjaci
  • Trenirajte bilo gde – TRX rekvizit je takav da zahteva samo dovoljno mesta za izvođenje pokreta, a može se namestiti za manje od minuta
  • Na raspolagnju vam je i TRX edukacija ukoliko želite da unapredite svoje znanje o treningu
  • Dobijate efikasnu, prenosivu, bezbednu “teretanu” koju možete da koristite gde god želite – bilo da je to kod kuće, na putovanju, ili čak u prirodi

template image
template image

TRX rekvizit Efikasan, kvalitetan, lak, dugotrajan

Za izradu rekvizita korišćeni su samo najkvalitetniji materijali, a budući da svoje korene ima u vojnoj upotrebi, možete biti sigurni u njegovu bezbednost, izdržljivost i dugovečnost.

Poslednjih godina TRX trening je trend u celom svetu ne samo zbog kvalitetnih odlika opreme, nego i zbog njegove velike efektivnosti.

template image

TRX aplikacija Vaš lični virtuelni trener

Unutar TRX aplikacije su snimljeni treninzi i vežbe koji mogu da se prilagode vašem cilju i vašem načinu vežbanja – bilo da je u pitanju HIIT, joga, trčanje, biciklizam, funkcionalni trening ili nešto drugačije.

Svaki trening unutar aplikacije organizovao je tim stručnjaka tako da bude maksimalno efikasan i da se fokusira na deo tela ili čitavu muskulaturu, ili pak da poboljšava vaš performans u drugom sportu.

template image

TRX edukacije Unapredite trening

Ukoliko želite da unapredite svoj trening, na raspolaganju vam je edukacija koja će vam pružiti potrebna znanja neophodna da kreirate različite treninge u skladu sa vašim fitnes ciljevima.

TRX za lični trening

Transformišite način svog vežbanja uz TRX – personalizujte svoj trening uz rekvizit koji je lako prenosiv, dugotrajan i prilagodljiv svim vašim potrebama.