Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

TRX za lični trening Sveobuhvatno rešenje za lični trening

template image

Bez obzira na to gde se nalazite – kod kuće, u prirodi, u fitnes centru – uz pomoć TRX rekvizita možete iskombinovati trening koji će za kratko vreme angažovati celokupnu muskulaturu tela, te na taj način pomoći da imate redovnu fizičku aktivnost i da ostanete u formi.

template image

TRX za lični trening Prednosti TRX treninga

template image

  • Uz minimalnu investiciju, dobijate rekvizit koji je lako prenosiv i može se koristiti gde god da se nalazite
  • Na raspolaganju možete imati TRX aplikaciju koja sadrži vođene treninge koje su kreirali priznati svetski stručnjaci
  • Trenirajte bilo gde – TRX rekvizit je takav da zahteva samo dovoljno mesta za izvođenje pokreta, a može se namestiti za manje od minuta
  • Na raspolagnju vam je i TRX edukacija ukoliko želite da unapredite svoje znanje o treningu
  • Dobijate efikasnu, prenosivu, bezbednu “teretanu” koju možete da koristite gde god želite – bilo da je to kod kuće, na putovanju, ili čak u prirodi

template image
template image

TRX rekvizit Efikasan, kvalitetan, lak, dugotrajan

template image

Za izradu rekvizita korišćeni su samo najkvalitetniji materijali, a budući da svoje korene ima u vojnoj upotrebi, možete biti sigurni u njegovu bezbednost, izdržljivost i dugovečnost.

Poslednjih godina TRX trening je trend u celom svetu ne samo zbog kvalitetnih odlika opreme, nego i zbog njegove velike efektivnosti.

template image

TRX aplikacija Vaš lični virtuelni trener

template image

Unutar TRX aplikacije su snimljeni treninzi i vežbe koji mogu da se prilagode vašem cilju i vašem načinu vežbanja – bilo da je u pitanju HIIT, joga, trčanje, biciklizam, funkcionalni trening ili nešto drugačije.

Svaki trening unutar aplikacije organizovao je tim stručnjaka tako da bude maksimalno efikasan i da se fokusira na deo tela ili čitavu muskulaturu, ili pak da poboljšava vaš performans u drugom sportu.

template image

TRX edukacije Unapredite trening

template image

Ukoliko želite da unapredite svoj trening, na raspolaganju vam je edukacija koja će vam pružiti potrebna znanja neophodna da kreirate različite treninge u skladu sa vašim fitnes ciljevima.

TRX za lični trening

Transformišite način svog vežbanja uz TRX – personalizujte svoj trening uz rekvizit koji je lako prenosiv, dugotrajan i prilagodljiv svim vašim potrebama.