Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image
template image

Kad virtuelno postane stvarno Les Mills Trip

template image

Trening na stacionarnom biciklu ulazi u budućnost uz pomoć kompjutersko-digitalnih vizualizacija. Muzika koja prati svaki okret i pokret pedala potpomaže motivaciji i ukupnom doživljaju treninga, a takođe podstiče volju vežbača da daju sve od sebe i tako da na brz, bezbedan i efektivan način stignu do željenih rezultata.

template image

Gde um odluta, telo prati Šta je The Trip?

template image

Uz pomoć vizuelnih efekata na bioskopskom platnu i modernog zvučnog sistema, postiže se podizanje treninga i celokupnog fintes doživljaja i motivacije u novu dimenziju.

Svaki trening traje oko 40 minuta, a ono što se prikazuje na platnu je propraćeno muzikom i pokretima na biciklu koji će vežbače transportovati u sasvim drugu stvarnost. Ovim se postiže povećanje motivacije vežbača, a krajnji rezultat je pomeranje sopstvenih granica i dostizanje fitnes ciljeva.

template image
template image

Svako putovanje ima svoju pustolovinu Kako The Trip funkcioniše

template image

Stroboskopsko svetlo, brze promene fotografija i scenarija, kao i drugih specijalnih efekata, samo su delovi The Trip-a. Svaka pustolovina ima svoju propratnu muziku koja drugačijim ritmom nagoveštava promene koje se dešavaju u virtuelnom okruženju, a osobi koja vodi trening nagoveštava da treba da promeni vežbu.

template image

Fitnes sreće tehnologiju Krenite u pustolovinu

template image

Inspirisani bioskopom, koncertima i interaktivnim igricama, Les Mills kombinuje namenski izrađen studio, sa stvarnim instruktorima i impresivnim videima kako bi se iz vežbanja izvukao neograničen potencijal.

Les Mills Trip svakako nije klasičan biciklistički trening, u kojem ste navikli da gledate u instruktora koji se nalazi ispred vas. Na ovom treningu svi bicikli su okrenuti ka velikom platnu, uključujući i instruktorov, svetla u prostoriji su ugašena, i tako ova 40-ominutna pustolovina počinje.

The Trip

Les Mills The Trip predstavlja novu eru fitnesa. Pružite svojim članovima nezaboravno iskustvo kome će se uvek vraćati i podignite svoje poslovanje na višu dimenziju.