Athletic’s Gym jedan je od onih klubova koji postavlja i pomera standarde u poslovanju na viši nivo.

Na svom putu dužem od dve decenije uspešnog poslovanja, rada i razvoja u fitnes & health industriji svojim članovima pruža jedinstveno fitnes iskustvo na četiri lokacije u Beogradu.

Sve lokacije opremljene su po visokim svetskim standardima i pružaju usluge slobodnog vežbanja, personalnog, grupnog fitnesa kao i programe relaksacije.

Odlučni da dosegnu nove visine u poslovanju, ponudu grupnog fitnesa obogatiće planetarno poznatim Les Mills treninzima.

Athletic's Gym Banovo brdo
Athletic’s Gym Banovo Brdo

Zašto Les Mills treninzi?

Kada govorimo o Les Mills treninzima prva pomisao je sjajna energija tokom treninga, odlična muzika i snažna socijalna energija među vežbačima.

Uvek je to isti trening gde god se nalazili i uvek je to jedinstveno iskustvo koje vaš fitnes centar stavlja na fitnes mapu sveta.

Kada bi u jednoj rečenici trebali da opišemo zbog čega su Les Mills treninzi toliko popularni, izabrali bi citat osnivača kompanije Les Mills International, Phillipa Millsa.

“We’re proud leaders, constantly innovating and exploring new ways to help the world fall in love with fitness.”

Sve je jasno zar ne?

Ne postoji jača veze od one koju stvara ljubav do nekoga ili nečega.

Athletic’s Gym klub sa bogatom istorijom

Prvi Athletic’s Gym otvoren je 1996. godine na Banovom brdu i zauzimao je površinu od svega 120 kvadratnih metara.

Inovativan pristup poslovanju koji je od prvog dana osnivaču Atheltic’s Gyma, Vladimiru Joksimoviću, bio imperativ doveo je do toga da nova lokacija na Banovom brdu u Nodilovoj 9 zauzme impozantnih 700 kvadratnih metara i ona sada predstavlja jednu od 4 lokacije na kojima Atheltic’s Gym posluje.

Par godina kasnije na Vidikovcu  otvoren je drugi Athletic’s Gym, koji odlikuje prirodno osvetljen prostor sa panoramskim pogledom u kome možete uživati tokom treninga.

Athletic's Gym Vidikovac
Athletic’s Gym Vidikovac

Nadomak Beogradskog Dramskog Pozorišta na adresi Golubačka 5, opština Vračar otvorena je još jedna lokacija Atheltic’s Gym poznata kao Athletic’s Crveni krst.

Vrhunac 20-godišnjeg razvoja i rasta Athletic’s Gyma predstavlja lokacija na Voždovcu, nadomak naselja Stepa Stepanović.

Voždovcu je ujedno bila druga po redu lokacija Ahtletic’s Gyma, koja je inicijalno zauzimala površinu od 130 kvadratnih metara, par godina kasnije klub je preseljen na novu lokaciju, koja je zauzimala skoro tri puta veću površinu, 350 kvadratnih metara.

Danas se Ahtletic’s Gym na Voždovcu prostire na impozantnih 1200 kvadratnih metara u savremeno opremljenom prostoru, a kao takav svrstava se među najveće fitnes klubove na Balkanu.

Kardio, fitnes, funkcionalna zona, hard core i spa zona čine ovaj klub ujedno i jednim od najmodernijih i najopremljenijih u našem regionu.

Athleti's Gym Vozdovac
Athleti’s Gym Vozdovac

U godini koja je bila izazovna za celokupnu fitnes industriju, Athletic’s Gym je jasno stavio do znanja zašto nosi titulu lidera u našem regionu, otvorivši novi klub na ekskluzivnoj lokaciji u BEO Shopping centru na Zvezdari koji zauzima impozantnih 1000 kvadratnih metara u jednom nivou sa visinom plafona od 5m.

Gym zona na ovoj lokaciji opremljena je sa 100 premijum TechnoGym mašina i sprava i sa čak 17 traka za trčanje. Pored gym zone tu su još i kardio zona, funkcionalna zona, hard core zona, zona za grupne fitnes treninge i strečing zona. Ono što Athletic’s Gym Beo  dodatno stavlja na listu naj mesta za trening  jeste činjenica da je radnim danima otvoren već od 7h, te da ja za sve članove obezbeđen besplatan parking u garaži Beo Shopping centra u trajanju od 5h.

Fitnes Priča koju Atheltic’s Gym ispisuje u životima mnogih beograđana započela je na skromnih 120 kvadratnih metara, dok danas 24 godine kasnije, sa svoje 4 lokacije zauzima neverovatnih 2600 kvadratnih metara sa blizu 60 zaposlenih u okviru ove komapnije.

Vladimir Joksimović, osnivač Ahtletic’s Gyma i stoprocentni vlasnik kompanije za koga kolege imaju samo reči hvale, pokazao je da se trudom, zalagnjem i inovativnošću može izgraditi uspešan i zdrav biznis u Srbiji.

Athletic's Gym free weight zona na Vozdovcu
Athletic’s Gym free weight zona na Vozdovcu

Šta čini ponudu Athletic’s Gyma?

Na svakoj od navednih lokacija Athletic’s Gyma dočekaće vas stručni tim personalnih trenera i instruktora kojima je kvalitet imperativ.

Bez obzira da li se odlučite za slobodno vežbanje, vežbanje u grupi, individualne ili poluindividualne treninge, možete biti sigurni da ste u pravim rukama i da ćete ma koliko trening naporan bio uz osmeh na licu stići do željenog cilja.

Kao i svaki moderan lanac fitnes klubova, koji sa svakom novom lokacijom podiže standarde, tako je i Athletic’s Gym na lokaciji Voždovac učinio, kako bi zadovoljio potrebe i najvećih hedonista sa SPA zonom koja sadrži finsku saunu, toplu klupu, slani zid, hladno bure, relax zonu i veliki izbor profesionalnih masaža.

Athletic's Gym SPA zona na Vozdovcu
Athletic’s Gym SPA zona na Vozdovcu

Les Mills Treninzi u Athletic’s Gymy

Atheltic’s Gym će svojim vežbačima u startu ponuditi najpouplarnije Les Mills treninge na dve lokacije, Voždovcu i Banovom brdu, koji će se na rasporedu naći od 02.11.2020. kada zvanično počinje i promocija istih, koja će trajati do 09.11.2020.

Tokom promocije učešće na treninzima biće besplatno a mendžment tim Athletics’a pripremio je i posebne pogodnosti za učlanjenje u ovom periodu.

Više o promociji i posebnim pogodnostima možete pročitati na ovom LINKU.

Kada je u pitanju ponuda Les Mills treninga, lokacija na Voždovcu startuje sa Body Pumpom i Body Combatom dok će lokacija na Banovom brdu startovati sa Body Pumpom, Body Combatom i Body Attackom.

Athletic's Gym studio za grupne treninge
Athletic’s Gym Studio za Grupne Treninge

Kako kontaktirati Athletic’s Gym?

Atheltic’s Gym je prisutan na društvenim mrežama Facebook i Instagram, dok kontakt podatke za svaku od lokaciju možete pronaći na njihovom SAJTU.

Nama ostaje samo da timu Athletic’s Gyma poželimo dobrodošlicu u Les Mills tim i puno sreće u zajedničkoj misiji da ljude zaljubljujemo u fitnes te planetu učinimo više fit mestom.

Ukoliko smatrate da ste dobili korisne ili zanimljive informacije, kliknite na baner ispod da se prijavite na našu newsletter listu. iFit tim konsatantno priprema sadržaj čiju efektivnost potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo, koji vam može pomoći da ostanete u toku sa fitnes industrijom, da radite na daljem razvoju i unapredite poslovanje.

iFit novosti i aktuelnosti