Les Mills treninzi inspirišu i motivišu ljude širom sveta da se zaljube u fitnes i postanu fizički aktivni. Zasnovani su na naučnoj osnovi i pružaju sigurne rezultate vežbačima.

Les Mills treninzi prisutni su u preko 110 zemalja širom sveta, nezvanično u toku nedelje održi se blizu deset miliona treninga koji za cilj imaju da ljubiteljima fitnesa pruže jedinstveno iskustvo, zbog kojeg će želti da se vrate treningu i na taj način postanu i ostanu fizički aktivni.

Svaki od 26 000 Les Mills klubova čini fitnes mapu sveta.

Bemax Arena & Gym #naobalimorace

Bemax Arene & Gyma novotvoreni je fitnes centar u Podgorici i sastavni je deo novoizgrađene Bemax Arene, za koju se smatra da predstavlja jednu od najmodernijih sportskih dvorana današnjice.

Bemax Arena & Gym

Sa željom da se zadrže visoki standardi, koji su postavljeni i postignuti prilikom izgradnje Bemax Arene, u sklopu multifunkcionalnog prostora namenjenog fitnes centru uključen je sadržaj koji može da zadovolji potrebe od rekreativca do vrhunskog sportiste.

Fitens ponuda Bemax Arena & Gym

Stručni tim Bemax Arene & Gym čine licencirani personalni treneri i treneri grupnog fitnesa. Vežbači mogu do svog cilja i željene forme doći uz personalnog trenera, u teretani, ili na grupnim treninzima. Ponuda grupnih programa je raznovrsna i obuhvata treninge usmerene ka poboljšanju psiho fizičkih sposobnosti rekreativca ili profesionalnih sportista.

U moderno opremljenom fitnes centru, može se naći veliki izbor kardio i fitnes trenažerea kao i dovoljna količina slobodnih tegova i opreme za sprovođenje funkcionalnih treninga.

zona za funkcionalni trening

Les Mills & Bemax Arena & Gym

“Od prvog dana znali smo da želimo samo najbolje za naše članove i posetioce Bemax Arene. Zato samo uvrstili Les Mills treninge u našu ponudu.” izjavio je generalni direktor Bemax Arene.

Bemax Arena & Gym postala ja zvanično partner kompanije Les Mills od 01.06.2019. i u svojoj ponudi imaju čak 6 Les Mills treninga, koje mogu posećivati vežbači različitih nivoa fizičke spremnosti.

Sve treninge sprovode licencirani Les Mills instruktori,

“Moga bih reći da je tim Bemax Arena & Gym, na vreme prepoznao potencijal naših treninga, kao i benefite partnerstva sa nama i da rade odličan posao. Prilog u tome govori da je njihova sala tokom letnjeg perioda bila puna ljudi sa osmehom na licima”. Izjavio je dirketor kompanije iFit koja je predstavnik brenda Les Mills za regiju Balkana.

Bemax Arena

Kako kontaktirati Bemax Arena & Gym?

Klub Bemax Arena & Gym je prisutan na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Dodatne informacije o ponudi treninga i rasporedu mogu se dobiti putem telefona +382 67 999 696. Sve informacije dostupne su i putem maila bemax.arena.gym@gmail.com.