Kada govorimo o Les Mills treninzima, uvek je prva stvar na koju pomislimo – zajednica. Uvek je to isti trening, bilo gde u svetu. Uvek je to jedinstveno iskustvo koje vaš fitnes centar stavlja na fitnes mapu sveta.

Tim Forma Fitnes iz Zagreba prepoznao je potrebu svojih članova za kvalitetnim i pažljivo dizajniranim treninzima i odlučio da u svoju bogatu ponudu grupnih treninga uvrsti i neke od najpopularnjih Les Mills treninga. U njihovim moderno opremljenim fitnes centrima, vežbači sada imaju priliku da svoje fitnes ciljeve ostvare uz pomoć stručnih i sertifikovanih Les Mills instruktora.

Gde se nalazi Fitness Forma?

Fitness Forma je sportsko-rekreativni centar u kom zaljubljenici u fitnes mogu trenirati na dve atraktivne lokacije u Zagrebu. Forma Fit Factory u Martićevoj 17 nudi veliki izbor grupnih treninga, dok Fitness Forma u Hebrangovoj 21, pored grupnih treninga poseduje i teretanu opremljenu raznovrsnim fitnes spravama, kao i kardio zonom i zonom sa slobodnim tegovima.

Na protein baru Fitnes Forme se vežbači pre ili posle treninga mogu okrepiti proteinskim šejkovima, zdravim grickalicama, a i snabdeti preparatima i dodacima ishrani. Dostupno je i nutricionističko savetovanje i izrada planova ishrane prema individualnim ciljevima.

les mills fitness forma zagreb

Kakva je ponuda Fitness Forme?

Stručni tim Fitness Forme čine licencirani personalni treneri i treneri grupnog fitnesa, stručnjaci iz oblasti bodybuilding-a i sveta borilačkih veština, kao i nutricionista. Vežbači mogu do svog cilja i željene forme doći uz personalnog trenera, u teretani, ili na grupnim treninzima. Ponuda grupnih programa je raznovrsna i obuhvata treninge usmerene ka poboljšanju kondicije ili povećanju snage, plesne i borilačke treninge, programe za seniore, korektivnu gimnastiku.

les mills fitness forma zagreb

Grupni treninzi

Grupni treninzi se u Fitnes Formi odvijaju u preko 50 termina na nedeljenom nivou. Vežbači mogu da izaberu neke od klasičnih fitnes treninga, kao što su pilates, yoga, zumba, fit boks, step, core, booty. Autorski programi ovog fitnes centra su forma drill, forma kill i forma chill. Les Mills treninzi Body Pump i Body Attack su dostupni u Hebrangovoj 21, dok Body Pump i Les Mills Barre vežbači mogu da probaju u Martićevoj 17.

Les Mills Treninzi

Body Pump je trening snage čija se uspešnost zasniva na rep efektu – veliki broj ponavljanja sa malim opterećenjima.

Body Attack je kardio trening. Kombinuje atletske pokrete poput trčanja, skokova i iskoraka sa vežbama snage, objedinujući ih u visokointenzivni trening čiji elementi su jednostavni za izvođenje ali veoma efikasni.

Les Mills Barre je inspirisan klasičnim baletom. Dizajniran je da u 30 minuta treninga snage i kardia tonira sve mišićne grupe, jača kor i poboljšava držanje tela.

Kako kontaktirati Fitness Formu?

Klub Fitness Forma je prisutan na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Dodatne informacije o ponudi treninga i rasporedu mogu se dobiti od osoblja iz Hebrangove 21 putem telefona +3851 4856-450. Na +3851 5804 551 ili +3851 4856 450 mogu se dobiti informacije za Martićevu 17. Sve informacije dostupne su i na sajtu www.fitness-forma.com ili putem maila info@fitness-forma.com.

Ukoliko želite da nastavljate da dobijate savete o tome kako da unapredite vaše poslovanje, prijavite se na naš newsletter! iFit tim vam sprema samo one sadržaje čiju efektivnost su potvrdili naše višedecenijsko iskustvo.