Les Mills Super Quartery koji se 18.03.2023. održava u Novom Sadu pruža vam priliku da isprobate najnovija izdanja svetski poznatih Les Mills treninga i to potpuno besplatno!

Trening centar Tajs domaćin Super Quarterlija

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da premijerno isprobaju nova izdanja Les Mills treninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva.

Ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly što znači da svi koji požele da dožive nezaboravno fitnes iskustvo i probaju nova izdanja Les Mills treninge mogu da se prijave, te na taj način rezervišu mesto i obezbede sebi besplatno učešće.

Super Quarterly savršena je prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu. Takođe, to je prilika da iz prve ruke osetite snagu i jačinu Les Mills fitnes zajednice koja već više od 50 godina inspiriše i motiviše milione ljudi na celom svetu da se zaljube u fitnes!

Nova izdanja treninga premijerno će voditi internacionalni prezenterski tim Les Mills Balkan i to 18.03.2023 u Trening Centru Tajs u Novom Sadu, koji se nalazi na adresi Filipa Višnjića 5

Satnica održavanja treninga:

  • 09:30 Les Mills Tone
  • 10:20 Body Pump
  • 11:30 Les Mills Core
  • 12:05 Body Balance
  • 13:10 Demonstracija borilačke veština Kaupera
  • 13:25 Body Combat

Šta možete da očekujete

Najnovija izdanja Les Mills treninga i instruktorski tim koji obećava fitnes spektakl! Tog dana očekuju vas pet različita Les Mills treninga, od kojih ćete sigurno pronaći onaj koji vam se dopada!

Jedan od njih je Body Pump, najpopularniji grupni trening snage na svetu. Les Mills Core, trening nakon kojeg ćete potpuno razumeti šta znači osetiti efekte treninga u rekordnom roku.

Ako želiš da probaš trening viskog intenziteta inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat je prava stvar za tebe.

Les Mills Tone donosi savršen miks treninga snage, kardia i core treninga, dok Body Balance savršeno uklapa elemente Yoge, Piltaesa i Thai Chija

Kako da rezervišete mesto i obezbedite besplatno učešće

Da biste bili deo Super Quarterly-ja, sve što treba da uradite je da izvršite online prijavu klikom na link ispod.

Ponavljamo – učešće je besplatno.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama i otkrijte koji Les Mills trening ispunjava vaša očekivanja.

Vidimo se na Super Quarterly u Trening Centru Tajs u Novom Sadu.

REZERVIŠITE MESTO NA SUPER KVOTERLIJU