Les Mills Super Quartery koji se 10.12.2022. održava u Zagrebu pruža vam priliku da isprobate najnovija izdanja svetski poznatih Les Mills treninga i to potpuno besplatno!

Mo Fit domaćin Super Quarterlija

Na Quarterly događajima okupljaju se Les Mills instruktori iz regiona i tada imaju priliku da premijerno isprobaju nova izdanja Les Millstreninga, da se druže i razmenjuju svoja iskustva.

Ovaj put, umesto Quarterly-a održava se Super Quarterly što znači da svi koji požele da dožive nezaboravno fitnes iskustvo i probaju nova izdanja Les Mills treninge mogu da se prijave, te na taj način rezervišu mesto i obezbede sebi besplatno učešće.

Super Quarterly savršena je prilika da se uverite zašto su Les Mills treninzi jedni od najpopularnijih i najefektivnijih na svetu. Takođe, to je prilika da iz prve ruke osetite snagu i jačinu Les Mills fitnes zajednice koja već više od 50 godina inspiriše i motiviše milione ljudi na celom svetu da se zaljube u fitnes!

Nova izdanja treninga premijerno će voditi internacionalni prezenterski tim Les Mills Balkan i to 10.12. u Mo Fit fitnes klubu u Zagrebu, koji se nalazi na adresi Zorkovačka 6.

Satnica održavanja treninga:

   • 16:30 h – Les Mills Core
   • 17:05 h – Les Mills Grit
   • 17.40 h – Body Pump
   • 18.50 h – Body Combat
   • 19:55 h – Body Attack

Šta možete da očekujete?

Najnovija izdanja Les Mills treninga i instruktorski tim koji obećava fitnes spektakl! Tog dana očekuju vas pet različita Les Mills treninga, od kojih ćete sigurno pronaći onaj koji vam se dopada!

Jedan od njih je Body Pump, najpopularniji grupni trening snage na svetu. Les Mills Core, trening nakon kojeg ćete potpuno razumeti šta znači osetiti efekte treninga u rekordnom roku.

Ako želiš da probaš trening viskog intenziteta inspirisan borilačkim veštinama – Body Combat je prava stvar za tebe.

Kardio trening inspirisan sportom i zabavom, kao i posebna energija, čeka te na Body Attack-u.

Ili si možda već na zavidnom fitnes nivou  i potreban ti je novi izazov? Les Mills Grit je najpopularniji 30-ominutni visokointenzivni intervalni trening (HIIT) zasnovan na najnovijim naučnim istraživanjima, a njegovo novo izdanje čeka te na Super Quarterly-ju.

Kako da rezervišete mesto i obezbedite besplatno učešće

Da biste bili deo Super Quarterly-ja, sve što treba da uradite je da izvršite online prijavu klikom na link ispod

PRIJAVA NA LES MILLS SUPER QUARTERLY

Ponavljamo – učešće je besplatno.

Rezervišite svoje mesto, spakujte opremu za trening, trenirajte sa nama i otkrijte koji Les Mills trening ispunjava vaša očekivanja.

Vidimo se na Super Quarterly u Mo Fit fitnes klubu u Zagrebu!