Kontakt telefon +381 63 666 007

0

Kontakt telefon +381 63 666 007

template image

Les Mills GRIT Zasnovan na naučnim istraživanjima

Les Mills GRIT je visoko intenzivni intervalni trening u trajanju od 30 minuta, zasnovan na naučnim istraživanjima koja se sprovode na vodećim svetskim univerzitetima.

30

Brže do rezultata sa najboljim 30 – minutnim HIIT treningom na planeti

90

Trening kojim dosežete 90 posto maksimalne srčane frekvencije.

100

100 posto HIIT. Iza svakog pokreta stoje naučna testiranja i analize.

template image

Les Mills Grit There's HIIT, then there's GRIT

template image

Zasnovan na naučnim istraživanjima, uz muziku koja motiviše i stručno edukovane trenere, Les Mills GRIT™ je HIIT trening namenjen kako naprednim vežbačima, tako i onima koji tek ulaze u svet fitnesa. Realizovan tri različita formata: Grit Snaga, Grit Kardio i Grit Atletik.

Saznaj više

Rekli su o GRITU

TC Tajs Srbija

Iako smo u ponudi centra imali autorski HIIT trening, posećenost treninga je bila promenljiva u zavisnosti od instruktora koji je vodio trening. Nakon odluke da uvedemo GRIT, pored toga što smo dostigli da članovi više ne biraju kod kojeg će instruktora vežbati, ovaj trening je postao jedan od najpopularnijih u našem klubu.

(Marko Tajs – vlasnik TC Tajs)

Mofit Hrvatska

 Od prvog dana otvaranja Mofita, naša želja je bila i ostala da postanemo lideri, te da našim članovima ponudimo sve ono što je aktuelni trend u svetu. U poslednje dve godine primetili smo veliki porast mlađih generacija u klubu i shodno tome postali smo svesni da se i naša ponuda mora modifikovati. Prvi izbor po preporuci Les Mills tima bio je GRIT.  Gledajući unazad mogu reći da je odluka bila ispravna i da ćemo nastaviti sa ovim trendom.

(Damjan Radić – menadžer Mofita)

Fitness 4 Life Crna Gora

Sve što mogu reći o GRITU jeste da smo dobili članove koji ne traže izgovore kako ne bi došli na trening. Sada već znamo kada dolazi termin GRITA koja grupa ljudi će se pojaviti u našem centru i posebno me raduje činjenica da iz dana u dan ta grupa postaje sve veća i brojnija.  GRIT za mene kao vlasnika centra ujedno i instruktora predstavlja mnogo više od treninga, zauzima posebno mesto u mom srcu i hvala svima GRITOVCIMA koji su uz nas od prvog dana.

(Jelena Kontić – vlasnica Fitness 4 Life)

template image

Marketing po uzoru na vodeće svetske brendove

Grit je podržan i propraćen inspirativnim marketinškim materijalima po uzoru na vodeće svetske brendove. Dokaz tome je činjenica da je Les Mills GRIT samo u prethodnoj godini dosegao 8.5 miliona pregleda na You Tube kanalu.

template image

E-Book - Kako da unapredite poslovanje uz pomoć HIITa

template image

HIIT je najveći fitnesses trend. Putem E-Booka možete proveriti da li je vaš klub spreman za uvođenje HIIT treninga, saznati rezultate naučnih istaživanja i dobiti objašnjenja kako do uspeha uz Les Mills GRIT.

Preuzmi E-book

360 stepeni poslovna podrška

Uz stručnu podršku naših konsultanata, praćenu proverenim alatima i resursima pomoćićemo vam da unapredite poslovanje, te da GRIT postane vaše tajno oružje koje će vas izdvojiti od konkurencije.

Zasnovano na naučnim istraživanjima

U svako izdanje GRITA implementirana su poslednja naučna istraživanja, koja naknadno testiraju vodeći svetski ekspereti, kako bi dobili bezbedan i izuzetno efikasan HIIT trening.

Inspirativni marketing

U svakom trenutku imate pristup bazi sa marketing resursima koje su kreirali lideri u ovoj oblasti. Svi resursi su visokog kvaliteta, konstantno se ažuriraju i možete ih koristiti kad god poželite.

Srbija

Fitness Tribe

Flex fitness

Zašto partnerstvo sa Les Millsom?

Zakažite sastanak kako bi ste dobili više informacija o uvođenju GRITA u ponudu vašeg fitnes centra

Milan Ivetić

HIIT je najveći fitnesses trend. Putem E-Booka možete proveriti da li je vaš klub spreman za uvođenje HIIT treninga, saznati rezultate naučnih istaživanja i dobiti objašnjenja kako do uspeha uz Les Mills