Predstavljamo naš novi sajt – iFit.rs!

Mi smo iFit – tim ljudi koji su strastveno posvećeni ideji drugačijeg fitnesa. Na putu dužem od decenije, uvek prateći trendove i unoseći inovacije, svojim partnerima širom regiona pomažemo u građenju i razvijanju uspešnog poslovanja. Čvrsto verujemo u ideju da fitnes drugačiji od onog koga viđamo u većini fitnes centara ima moć da pomogne ljudima da postanu fizički aktivni i da se zaljube u trening, a time će fitnes centar unaprediti svoje poslovanje.

Sa novim sajtom, naša znanja i iskustva biće vam na raspolaganju potpuno BESPLATNO putem blogova, kao i putem brojnih e-resursa dostupnih svima koji žele da unapređuju svoje poslovanje.

Zašto smo investirali u novi iFit.rs ?

Pored unapređenog, modernog izgleda sa pregršt novih funkcija, naš vebsajt ima još jednu vrednost: proveli smo godinu dana gradeći ga tako da bude primer za sve one koji posluju na polju fitnesa.

U ovoj novoj eri komunikacije, vebsajt je jedno od najvažnijih oruđa marketinga – moderan sajt čini marketing jeftinijim, ali i mnogostruko efektivnijim.

O važnosti sajta ćemo svakako pisati na našem blogu.

iFithub: besplatan, nepresušan izvor znanja za fitnes biznis

Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva u oblasti fitnesa i menadžmenta u fitnesu, uspeli smo da sakupimo znanja i veštine koje mogu pomoći fitnes menadžerima, vlasnicima, instruktorima i personalnim trenerima da unaprede svoje poslovanje i postanu lideri na tržištu.

Kako smo jedina konsultantska firma koja se bavi razvojem fitnes biznisa u regionu, imamo tu vrednu priliku da svoja praktična saznanja podelimo. Pisaćemo o svim aktuelnostima, inovacijama, kao i načinima za poboljšanje poslovanja. Naš cilj je da obradimo i prenesemo veštine i znanja iz svih oblasti koje zajedno sačinjavaju poslovanje jednog fitnes centra, personalnog trenera, fitnes centra u hotelu, i svih ostalih koji svoje poslovanje stavljaju u oblast fitnesa.

ifithub je fitnes biznis enciklopedija

Ako želite da pišemo o nečemu što vas zanima, pozivamo vas da nas već sada kontaktirate i možete biti sigurni da će se odgovor na vaša pitanja naći na iFithubu.

Saradnja sa liderima u fitnesu

Stupamo u partnerstva samo sa onim kompanijama za koje verujemo da zaista predstavljaju drugačiji fitnes i da su lideri u fitnes industriji. Njihove usluge i proizvode težimo da približimo kako bi vi imali jasniju sliku o tome zašto i na koji način vam mogu pomoći da unapredite poslovanje.

Les Mills

Kada neko izgovori Les Mills, prvo što pada na pamet su treninzi, a možda čak i BodyPump. Ali, Les Mills je mnogo više od toga. Na našem sajtu možete saznati šta zapravo podrazumeva Les Mills sistem, na koji način može da unapredi vaše poslovanje, kao i na koji način vaš instruktorski tim može napredovati i graditi svoju karijeru. Pored ovoga, takođe možete saznati sve o treninzima koje je tim Les Mills razvio uz oslanjanje na naučna istraživanja, ali i o Les Mills Smart Tech opremi koja je takođe dizajnirana da pruži jedinstveno iskustvo tokom treninga. Takođe, možete saznati koji Les Mills paket najbolje odgovara potrebama vašeg kluba.

Virtuelni fitnes

Najnoviji trend u svetu je virtuelni fitnes. Pored inheretne inovativnosti, virtuelni fitnes takođe može da poveća vašu profitabilnost bez pratećih troškova. Na našem sajtu možete otkriti šta znači imati Les Mills Virtual treninge u svojoj ponudi, a takođe se možete upoznati sa The Trip – virtuelnim cycling treningom koji pruža užitak svim čulima koji će vaši članovi uvek iznova želeti.

Softverska rešenja

Kako biste se oslobodili repetitivnih administrativnih poslova i vaše poslovanje uveli u dvadeset i prvi vek, nudimo vam različita softverska rešenja. Naš autorski softver, Andrea 360°, za vas se brine o svim aspektima poslovanja – od finansija, preko marketinga i prodaje, pa sve do ljudskih resursa. ClubCount, s druge strane, je softver specijalno napravljen za menadžment grupnog fitnesa. Uz ClubCount moći ćete da kreirate raspored treninga, kalkulišete njihovu isplativost, postavljate i pratite targete, lako obračunate plate instruktora i još mnogo više.

Fitnes biznis edukacije: od treninga do prodaje i marketinga

Edukacije koje nudimo sada smo podelili na oblasti za koje smatramo da su najvažnije za razvoj jednog fitnes centra, to jest, bilo kakve vrste poslovanja koja spada u fitnes oblast.

Sada možete naći informacije o edukacijama iz oblasti: personalnih treninga, grupnih treninga, fitnes menadžmenta, prodaje i marketinga. Svaka oblast pruža vam znanja i veštine potrebne da svoje poslovanje podignete na novi, viši nivo. Bilo da su to najtraženiji treninzi u svetu (Les Mills, TRX, Let’s Bands), fitnes menadžment kojim pokrivate svaki deo posla, ili moderni načini prodaje i marketinga koji odgovaraju novih generacijama.

Online plaćanje na iFit.rs

S obzirom da poslujemo sa svim zemljama u regionu, želimo da proces registracije i plaćanja unapredimo i olakšamo, prevashodno kako biste vi kao naši klijenti izbegli enormne naknadne za ino transakcije . Zato je još jedna inovacija na našem sajtu mogućnost online registracije i plaćanja! Ovim putem, proces razmene naših usluga i proizvoda sa vama je sada mnogo jednostavniji.

Želimo da dobijate samo relevantne informacije

Upravo zato što smo svesni da imate pregršt obaveza i nemate vremena da tražite informacije, kreirali smo posebnu newsletter stranicu na kojoj ćete moći da kažete šta vas tačno zanima, zatim se prijavite i tako u svoj inbox dobijate samo one informacije koje smatrate relevantnim za unapređenje vašeg poslovanja. Bićemo ažurni u kreiranju sadržaja, tako da možete biti sigurni da ćete u svom inboxu redovno primati najnovije informacije.

Zato – prijavite se na naš newsletter kako biste ostali u toku sa svim fitnes inovacijama, a zatim istražite naš sajt! Javite nam svoje utiske u komentarima – želimo da znamo šta vam se sve sviđa i o čemu biste voleli da pišemo na iFithubu!