Pro fitnes iz Novog Sada novi je klub koji će svojim članovima ponuditi planetarno popularne Les Mills treninge.

 Pro fitnes Novi Sad Les Mills klub

Les Mills

Neverovatna energija ovih treninga stanovnicima Novog Sada dobro je poznata i omiljena već 10 godina. Shodno tome, lepa vest je da Novi Sad dobija još jedan fitnes centar koji je u svoju ponudu uvrstio Les Mills treninge.

Savršen spoj muzike i pokreta zasnovanih na naučnim istraživanjima vodećih svetskih univerziteta u oblasti treninga čine da Les Mills treninge nedeljno poseti više od 50 miliona ljubitelja fitnesa.

Pro Fitnes zona za funkcionalni trening

PRO fitnes centar – novo mesto za rekreaciju i relaksaciju u srcu Novog Sada

PRO fitness centar, novi je klub u Novom Sadu namenjen rekreaciji i ralaksaciji, nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu – u tržnom centru Promenada. Koncipiran na dva nivoa, sa blizu 1000 kvadratnih metara, ubraja se u vodeće klubove sa raznovrsnom ponudom za ljubitelje fitnesa.

 Pro fitnes Novi Sad Les Mills klub

Moderno opremljen prostor, uz veliki izbor opreme i stručno osoblje, svojim članovima obezbeđuje jedinstveno iskustvo prilikom svakog dolaska na trening.

Ljubitelji grupnih treninga mogu birati ili kombinovati 15 različitih programa u 45 termina nedeljno, dok neizostavni deo ponude čine i najpopularniji Les Mills treninzi.

Les Mills Body Pump

Za one koji preferiraju individualni pristup, postoji mogućnost rada sa personalnim trenerom tj. kreiranja posebno planiranih programa vežbanja u skladu sa nivoom fizičke forme i ciljevima.

Za ljubitelje slobodnog vežbanja, na raspolaganju je veliki izbor fitnes trenažera, kardio trenažera kao i funkcionalna trening zona.

U sklopu Pro fitnesa nalazi se deo i za hedoniste. Trening možete zameniti posetom saune ili dobrom relaks masažom, a nakon toga se osvežiti u protein baru uz sveže voćne napitke ili proteinske šejkove.

Pro Fitnes zona sa slobodnim tegovima

Les Mills treninzi u PRO fitness centru

Budući da prate trendove vodećih svetskih fitnes centara u svoju ponudu uvrstili su i Les Mills treninge: Body Pump, Body Combat a uskoro će im se pridružiti i Body Attack.

Sva tri treninga mogu ujedno biti i izazov i motivacija bez obzira na nivo fizičke forme. Veliki broj opcija i modifikacija čine ove treninge primamljivim i ljubiteljima intenzivnih treninga i onih koji tek prvi put ulaze u salu.

Više informacija o Pro fitnes centru možete naći na njihovom sajtu, Facebook stranici i Instragram profilu.

 

Ukoliko želite da nastavljate da dobijate savete o tome kako da unapredite vaše poslovanje, prijavite se na naš newsletter! iFit tim vam sprema samo one sadržaje čiju efektivnost su potvrdili naše višedecenijsko iskustvo.