Les Mills klubovi u Crnoj Gori svakodnevno doprinose širenju Les Mills ideje o više fit planeti. Upravo je to razlog zbog čega sve veći broj Podgoričana počinje redovno da posećuje fitnes centre.

Od nedavno Podgorica je dobila još jedan fitnes centar koji je svoju ponudu obogatio planetarno poznatim Les Mills treninzima. Fitnes centar Soko Gym, klub sa najdužom fitnes tradicijom u Crnoj Gori pridružio se najvećoj fitnes zajednici čije treninge nedeljno poseti preko pedeset miliona ljubitelja fitnes treninga.

soko gym podgorica teretana

Kada je jedan od najboljih karatista svih vremena Crne Gore odlučio da svoju ljubav prema fitnesu pretvori u životni poziv, rezultat je bio nastajanje Soko Gym-a – najpoznatijeg lanca fitnes centara u Crnoj Gori. Veselin Mićović je, nakon uspešne karijere u karateu i brojnih titula na evropskim i svetskim takmičenjima odlučio da svoje znanje i iskustvo podeli sa Pogoričanima stvorivši fitnes centar koji je od prvog dana sinonim za kvalitet i inovativnost. Ono što je počelo kao san uspešnog sportiste, danas predstavlja jedan od najuspešnih fitnes centara u Crnoj Gori.

Kao svojevrsni pionir grupnog fitnesa, Soko Gym u opremanju i ponudi svojih centara prati svetske trendove i inovacije. Rezultat toga je i saradnja sa Les Millsom i uvođenje najpopularnijih grupnih treninga na svetu.

Gde se nalazi Soko Gym?

Soko Gym posluje na tri lokacije u Podgorici:

Sportski centar Morača, Ivana Milutinovića bb:
Fitnes centar u kom će se održavati Les Mills treninzi nalazi se u Sportskom centru Morača. Prostire se na 600 m² i pored sale za grupne treninge, podeljen je na još nekoliko celina sa različitim namenama (kardio zona, zona sa slobodnim tegovima, funckionalna zona i sl.). Dežurni instruktori su uvek dostupni za asistenciju i savet pri vežbanju. Članovi imaju priliku da vežbaju grupne treninge u preko 30 termina na nedeljnom nivou. Na ovoj lokaciji vežbači mogu da probaju VK1, autorski program Veselina Mićovića, koji je inspirisan borilačkim veštinama. Les Mills treninzi koji se mogu probati na ovoj lokaciji su Body Pump, Body Combat, Body Attack, Les Mills Grit i Body Balance.

soko gym podgorica trening

Mall of Montenegro, II sprat, Ulica Bratstva Jedinstva 85:
Ovaj luksuzni wellness centar, na svojih 1000m², pored teretane i sale za grupne treninge, poseduje i spa zonu. U spa centru gosti mogu uživati u turskom kupatilu, bio sauni, finskoj sauni, ili pak u relaks zoni. Dostupan je bogat izbor različitih masaža. Grupni treninzi održavaju se u preko 50 termina nedeljno. Pored VK1, na ovoj lokaciji održavaju se i Zumba, Pilates, Step, Kango, Yoga, Spinning, Boot Camp, Fat Burn Dance, kao i trening za decu. Posetiocima je dostupan i besplatan parking.

soko gym podgorica spa centar

City Kvart, Vojvode Maša Đurovića:
Na 400m² ovaj moderni fitnes centar poseduje teretanu opremljenu najsavremenijim fitnes spravama, a dežurni treneri su uvek dostupni. U prostranoj sali za grupne treninge održavaju se Pilates, Yoga, Fit Body, Boot Camp, Kango i trening za decu. Besplatan parking je takođe dostupan gostima Soko Gym City Kvarta.

les mills soko gym podgorica

Šta članovi Soko Gym-a mogu da očekuju na Les Mills treninzima?

Les Mills Ponuda Soko Gym-a pruža vam širok izbor, bez obzira da li želite da unapredite kondiciju, snagu, fleksibilnost ili da se opustite i razbistrite um.

BodyPump je trening snage čija se uspešnost zasniva na rep efektu – veliki broj ponavljanja sa malim opterećenjima.

BodyCombat u 55 minuta kombinuje elemente borilačkih veština, pretvarajući ih u svojevrsni kardio trening. Ovaj trening obećava vrhunsku zabavu za sve one koji žele da zavire u svet borilačkih veština.

Body Attack kombinuje atletske pokrete poput trčanja, skokova i iskoraka sa vežbama snage, objedinujući ih u visokointenzivni trening čiji elementi su jednostavni za izvođenje ali veoma efikasni.

Les Mills Grit je 30-minutni visokointenzivni intervalni trening (high intensity interval training ili HIIT) sa kojim je zagarantovana potrošnja kalorija i sagorevanje masnih naslaga još satima nakon treninga. Ovo je trening za sve one koji uživaju u izazovima.

Body Balance je u pravom smislu “body and mind” trening. Povećava fleksibilnost, oblikuje telo i osnažuje um, zahvaljujući kombinaciji joge, pilatesa i tai či-ja.

Kako kontaktirati Soko Gym?

Rad Soko Gym-a možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram. O ponudi treninga i rasporedu možete se informisati na sajtu www.soko-gym.com ili putem maila soko-gym@t-com.me.

 

Ukoliko želite da dobijate novosti iz sveta fitnesa i velnesa, savete o tome kako da unapredite vaše poslovanje, prijavite se na naš newsletter! iFit tim vam sprema samo one sadržaje čiju efektivnost  potvrđuje naše višedecenijsko iskustvo.