Članovi žele rezultate, a odlični rezultati mogu se očekivati uz Les Mills Grit. Naš koncept tridesetominutnog HIIT treninga baziran je na naučnoj osnovi. Pruža vidljive rezultate kroz intenzivan atletski trening. Ceo koncept baziran je na tri različita modela treninga: Grit Kardio, Grit Snaga i Grit Atletik. Sva tri modela treninga pružaju željene rezultate i time članovima omogućuju da postanu snažniji, izdržljiviji i da oblikuju svoje telo.

Šta je Les Mills Grit?

Les Mills Grit je visoko intenzivni intervalni trening u trajanju od 30 minuta koji u kratkom vremenskom periodu može dovesti do sjajnih rezultata.
Svaki od Les Mills Grit treninga kreiran je tako da na različite načine utiče na telo. Grit Cardio, Grit Strength i Grit Athletic koriste najbolju muziku, kombinaciju pokreta i tehniku treniranja da motivišu vežbače da nastave dalje na svom fitnes putovanju.

Zašto je Les Mills Grit dobar izbor za vaše vežbače?

Les Mills Grit treninzi bazirani su na naučnoj osnovi da podignu stepen izdržljivosti na viši nivo. Čine da telo poveća aerobne sposobnosti, stimulišu brzoreagujuća mišićna vlakna, povećavaju procenat mišićne mase, a pritom utiču na smanjenje masnog tkiva.

Kao tridesetominutni trening, Les Mills Grit je idealan  za vežbače koji žele maksimalne rezultate za minimalno vreme, naročito za predstavnike mlađih generacija (milenijalse). Iako se HIIT treninzi preporučuju maksimalno dva puta u toku nedelje, potrebno je planirati više HIIT treninga u toku nedelje kako bi omogućili što većem broju vežbača da posećuju ove treninge. Jednom kada vide rezultate, ostaće vezani za vaš klub.

Šta su prednosti za vaš klub?

Benefiti su zasnovani na vrlo jednostavnim principima: vežbači žele rezultate koji su sa Grit treningom brzo vidljivi. Vidljvi rezultati zadržavaju članove u vašem klubu. Budući da traju 30 minuta pružaju mogućnost da isplanirate više termina kako bi svi zainteresovani članovi mogli da treniraju. Sa pametno isplaniranom ponudom HIIT treninga, možete da parirate konkurenciji koja se bori niskim cenama kao i specijalizovanim studijima za funkcionalni ili Crossfit trening, te da privučete veliki broj pripadnika generacije milenijalsa koji su trenutno najveća ciljna grupa.

Kliknite na link ispod da preuzmete manual u kojem se nalaze objašnjenja koja vam daju odgovore na pitanje: Kako da na pravilan način implementirate HIIT treninge u ponudu vašeg kluba te na taj način dobijete motivisane članove i postignete bolje poslovne rezultate.