Drgana Mosurović specijalista je za trening žena posle porođaja, suosnivač i fitnes direktor spepecijalizovanog fitnes studija za zdravstveni fitnes Carpe Diem iz Beograda.

Dragana ove godine slavi 21 godinu rada u fitnesu.

Počela je kao instruktor grupnih programa, nastavila kao personalni trener i edukator da bi karijeru krunisala otvaranjem pomenutog studija i pokretanjem mentorskog progama za „Postnatal program vežbanja“, gde važi za vodećeg stručnjaka u regionu.

Kroz podkast Dragana je delila savete iz svog bogatog radnog iskustva kao instruktor gupnih programa za koje možemo reći da su zlata vredni. Otkrila nam je šta vidi kao najveću grešku kod mladih ljudi koji ulaze u svet fitnesa i dala preporuku odakle treba krenuti kada si na samom početku.

Otvaranje Carpe Diem fitnes studija nije teklo glatko kako se nadala. Otvoreno je pričala o izazovima sa kojima se susrela i o svemu što ju je na početku preduzetničke karijere iznenadilo.

Vremenom je pronašla svoj kurs i kako kaže s vremena na vreme se podseti svih situacija koje je prolazila na samim počecima kako bi ostala čvrsto na tlu i nastavila da ispunjava misiju i viziju koju je stavila pred sebe kada je počinjala.

Dragana je osoba koja je puno dala fitnesu i kao trener i kao edukator, izvela je brojne generacije na pravi put i pomogla da postanu stručnjaci u onom što rade.

Uživajte u ovoj sjajnoj epizodi podkasta i pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Draganom Mosurović

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Draganom Mosurović

Zapratite  You Tube kanal Drugacijifitnes na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.