Dragoljub Draško Veljović osnivač je centra za razvoj fizičke kulture Rise, doktorant na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, master sportskih nauka, predavač i personalni trener.

Draško je prava adresa za sve one koji žele da razvijaju personalni trening ili da se razvijaju kao personalni treneri. Jedan je od retkih u našoj struci koji je ostao veran nauci i istraživačkom radu, dok sva stečena znanja primenjuje u praksi a nakon toga dobre prakse prezentuje kroz seminare i mentorski rad.

U razgovoru sa Draškom saznali smo da je njegov prvi posao u fitnesu bio na poziciji recepcionera da bi nedugo zatim dobio priliku da radi kao trener u smeni, nakon čega je svojim pristupom i brigom o ljudima privukao pažnju i vinuo se u svet personalnog treninga.

Draško je podelio svoja iskustva koja je stekao radeći kao specijalista za razvoj fizičke forme u nekoliko velikih fitnes klubova a zatim i kao menadžer za razvoj proizvoda i usluga. Otkrio je i šta su najveće greške koje personalni treneri prave, kako da ih izbegnu i postanu priznati stručnjaci u svom poslu.

Deo podkasta koji je posebno zanimljiv, jeste kada Draško objašnjava kako je rešio negativnu reakciju poznatog lekara na činjenicu da njegov pacijent a Draškov klijent odlazi u fitnes i radi sa personalnim trenerom kako bi ostao fizički aktivan.

Saznali smo i šta su prednosti a šta mane kada radite kao personalni trener freelancer i na koji način se treba odnositi do vlasnika klubova u kojima držite treninge svojim klijentima.

Uživajte u ovoj sjajnoj epizodi podkasta i pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Dragoljubom Veljovićem

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Dragoljubom Veljovićem

Zapratite naš You Tube kanal na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.