Maja Popov specijalista je za organizacionu kulturu i liderstvo. Iako je svoju profesionalnu karijeru posvetila menadžmentu ljudskih resursa, Majini počeci vezani su za fitnes industriju.

Počela je kao fitnes instruktor i personalni trener na prekookeanskim turističkim brodovima, a nakon toga isti posao nastavila da radi u prvom međunarodnom lancu fitnes centara otvorenom u Srbiji World Class, gde je u kratkom vremenskom periodu unapređena na pozciju generalnog menadžera.

Za vreme njenog vođstva, World Class je doživeo veliku ekspanziju, otvorio drugu lokaciju i bio jedno od omiljenih mesta gde novosađani treniraju.

Sledeća Majina stanica bila je jedna od najuspešnijih modnih kompanija, H&M gde je radila na poziciji menadžera ljudskih resursa.

Danas Maja radi kao HR konsultant u IT industriji a kao razlog svoje uspešnosti navodi kombinaciju njene ljubavi prema ljudima i posvećenosti cilju i rezultatima.

Dok uspešni menadžeri na svakih 4 do 5 godina menjaju kompanije u kojima rade, tražeći nove izazove za sebe, Maja je pored kompanija menjala i industrije u kojima radi, što njene uspehe čini još većim.

Maja je i autor online online treninga pod nazivom „Stavi svoj tim na pravo mesto“ u kojem je podelila svoje bogato iskustvo i alate uz koje možete unaprediti svoje liderske veštine. Više o majinom online treningu možete saznati na LINKU.

Podcast sa Majom je pravo malo bogatstvo za biznise novog doba kao što je fitnes, zato vas pozivamo da pogledate ili poslušate ovu sjajnu epizodu i da svoje utiske podelite sa nama u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Majom Popov

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Majom Popov

Zapratite  You Tube kanal Drugacijifitnes na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.