Nataša Nikolov stručnjak je za komunikacije sa više od 15 godina iskustva u različitim industrijama. Svoju ljubav prema sportu i komunikacijama spojila je u ideju da osnuje akademiju koja za cilj ima da pomogne trenerima i instruktorima u fitnesu da postanu bolja verzija sebe i unaprede rad sa klijentima koristeći veštinu komunikacije.

Uzevši u obzir da je Nataša po našim saznanjima jedini komunikolog u našoj regiji koja se specijalizovala za rad u fitnes industriji, bio je to povod da je pozovemo u podkast i saznamo više o tome kako nam komunikacije mogu pomoći u unapređenju pozitivnog iskustva koje je je danas sinonim za uspeh u fitnes industriji.

Nataša je zaista nesebično delila savete, koje menadžeri sportskih i fitnes klubova mogu koristiti da unprede odnos sa članovima svog tima i savete koje treneri mogu koristiti da unaprede rad sa vežbačima bilo da je u pitanju personalni ili grupni fitnes.

Uživajte u ovoj sjajnoj epizodi podkasta i pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Natašom Nikolov

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapisa podkasta sa Natašom Nikolov

Zapratite  You Tube kanal Drugacijifitnes na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.