Nebojša Čokorilo osnivač je HFS akademije, Dekan Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ , predsednik komisije za licenciranje Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, sportski direktor Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine i vlasnika fitnes kluba Fitnes Zone u Novom Sadu.

Ipak Nebojša sebe opisuje rečima difovac od početka do kraja.

Nebojša nam je kroz razgovor otkrio da je već u petom razredu osnovne škole odlučio da će upisati Dif a da je na tu odluke u velikoj meri uticao njegov profesor fizičkog vaspitanja.

Danas kada se nalazi u ulozi Dekana Fakulteta za sport i redovnog profesora smatra da je velika greška kada studente dočekaju na fakultetu i nazovu ih budućim profesorima fizičkog vaspitanja. Nebojša veruje da ovaj fakultet može ponuditi mnogo više, veći i raznovrsniji izbor za razvoj karijere u sportu i rekreaciji.

Nebojša je u podkastu podelio i svoje preduzetničke poduhvate. Kako i kada je odlučio da otvori fitnes klub, zašto je osnovao HFS, kako je došlo do partnerstva sa NASM international i sa kakvim izazovima se borio tokom pregovora.

HFS danas predstavlja najvećeg provajdera fitnes kurseva na Balkanu za stručno osposobljavanje u fitnesu i sportu kao i vodećeg NASM partnera na evropskom tržištu. Kao potvrda tome govori činjenica da su čelnici NASMa, HFS timu poverili organizaciju OPTIMA EUROPE, koja će se održati od 11. do 13. Novembra u Beogradu.

Za sve pratioce prvog regionalnog fitnes biznis podkasta HFS je pripremio popust od 10% uz promo kod DRUGACIJIFITNES za učešće na prvoj OPTIMA EUROPE 2022 – fitnes konferenciji na kojoj će tokom dva dana 38 predavča iz zemlje i inostranstva deliti svoja znanja i praktična iskustva.

Uživajte u ovoj sjajnoj epizodi podkasta i pišite nam vaše utiske u komentarima.

Audio zapis podkasta sa Nebojšom Čokorilom

Posetite našu podkast platofmu da odslušate i ostale epizode prvog regionalnog fitnes biznis podkasta Drugacijifitnes.

Video zapis podkasta sa Nebojšom Čokorilom

Zapratite naš You Tube kanal na kojem pored podkasta možete pronaći i edukativni sadržaj namenjen fitnes menadžerima, personalnim trenerima i fitnes instruktorima.